Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα καταρρέει στο άκουσμα του θανάτου του Γεράσιμου

Ο Γεράσιμος πέφτει νεκρός, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς και φυσικά ο θάνατος του δεν θα είναι από φυσικά αίτια καθώς ο Αλέξης, ο γιος της Μαργαρίτας θα είναι αυτός που θα τον δολοφονήσει.

Η Μαργαρίτα χάνει για πάντα το στήριγμά της

Όλα ξεκινούν όταν ο Αλέξης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γεράσιμο και σε μια στιγμή όπου χάνει τον έλεγχο τον πατάει με το αυτοκίνητο. Ο Γεράσιμος μένει κάτω στο δρόμο νεκρός και ο Αλέξης τον εγκαταλείπει. Λίγη ώρα μετά, η Μαργαρίτα τηλεφωνεί στον Γεράσιμο και ψάχνει να τον βρει, χωρίς να πηγαίνει το μυαλό της στο κακό. Η ηρωίδα μαθαίνει από τον Λυκούργο και τη Χάιδω το τραγικό νέο για τον χαμό του και καταρρέει.

Η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου συγκλονίζει τους πάντες και ειδικότερα την Μαργαρίτα, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα. Μάλιστα, η ηρωίδα αρνείται να πιστέψει πως ο θάνατος του Γεράσιμου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και η Αθηνά αναλαμβάνει να τη φιλοξενήσει για λίγες ημέρες στο σπίτι της, μέχρι να συνέλθει. Η συνέχεια προσεχώς στις οθόνες μας….

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *