Παγιδευμένοι: Ο «άσος» του Αλέκου ανατρέπει τα πάντα

Παγιδευμένοι: Όλοι έχουν ξεκινήσει αγώνα για να μάθουν ποιος τελικά δολοφόνησε τον Άγγελο. Η Άννα στη φυλακή περνάει βασανιστικές ώρες, ενώ ο Αλέκος, αν και μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων , του Σταύρου, κρατάει έναν άσσο στο μανίκι του. Παράλληλα, η Λίνα ξεκινάει να συναναστρέφεται με επικίνδυνες παρέες….

Παγιδευμένοι: Οι υποψίες του Σταύρου πέφτουν στον Αλέκο

Η σιωπή της Άννας και η απώλεια μνήμης της, από το μοιραίο βράδυ, οδηγεί στην προφυλάκισή της. Ο Δημήτρης συγκλονισμένος υπόσχεται να μάθει τι πραγματικά έγινε, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να την στηρίξει ψυχολογικά. Οι έρευνες του είναι αντίθετες με την θέση που έχει ως εισαγγελέας και Σταύρος παρακολουθεί κάθε του κίνηση, προκειμένου να μην έχει την παραμικρή εμπλοκή με την υπόθεση.

 

Το ίδιο ακριβώς κάνει και ο πατέρας του, ο οποίος φοβάται πως ο γιος του θα διαλύσει την καριέρα του. Η Άννα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μεταφέρεται στο κελί της και οι επισκέψεις του Δημήτρη είναι το μόνο που της δίνουν κουράγιο. Από την άλλη, ο Αλέκος οργανώνει τις κινήσεις του για να καταφέρει να συγκεντρώσει στοιχεία εναντίον της νεαρής δικηγόρου, ενώ ο Ανδρέα είναι το μοναδικό στήριγμα του Δημήτρη.

Μάλιστα, ρισκάρει κι εκείνος την θέση του για να αποδείξουν την αθωότητα της Άννα, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις του Σταύρου. Σύντομα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι στο σημείο του εγκλήματος υπήρχε και τρίτο πρόσωπο. Όμως την επόμενη μέρα ο Σπύρος απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση της Ροδίτη, ώστε να σταματήσει κάθε πρόσβαση του Δημήτρη.

Η παραμονή της Άννας στη φυλακή είναι κόλαση για την ίδια, καθώς περνάει δύσκολες ώρες, αλλά δώρο θεού για τις συγκρατούμενές της. Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας ζητάει έντονα από την Νατάσα να αποκαλύψει στην Δανάη πως εκείνος είναι ο πατέρας της, ενώ η Λίνα προσπαθεί να βρει τα πατήματα της έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε. Ωστόσο, η δύσκολη κατάσταση που καλείται να αντιμετωπίσει στο σχολείο την οδηγεί στο να το παρατήσει κρυφά και να μπλέξει με την επικίνδυνη παρέα του Άκη και της Νεφέλης.

Στο μεταξύ, ο Σταύρος υποπτεύεται πως ο Αλέκος έχει ανάμιξη στην απόδραση του Άγγελου, αλλά εκείνος δεν έχει ανοίξει ακόμα όλα τα χαρτιά του, που μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα. Ο Δημήτρης φτάνοντας σε αδιέξοδο, ρισκάρει την καριέρα του για να φτάσει στην αλήθεια και να αθωώσει την Άννα. Από την άλλη οι προσπάθειες της Κλειώς για να μάθει από τον Αλέκο για το πτώμα του Κοσμά πέφτουν στο κενό, γεγονός που εξοργίζει τον Γεράσιμο και την απειλεί ακόμα περισσότερο με την κόρη της.

 

Κι ενώ οι μέρες κυλούν, η παρέα του Άκη, της Νεφέλης και της Λίνας μεγαλώνει με την Δανάη και ο πρώτος σχεδιάζει μια επικίνδυνη δουλειά και θέλει να παρασύρει και τον Θοδωρή. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης παλεύει με νύχια και με δόντια για να βγάλει την Άννα από την φυλακή μέχρι να γίνει η δίκη της και μάλιστα φτάνει πολύ κοντά. Ωστόσο την τελική απόφαση θα την πάρει η Κατερίνα…Ποια θα είναι αυτή; Θα ακούσει την καρδιά της ή αυτό που προστάζει ο νόμος;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *