Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος προειδοποιεί την Δήμητρα να προσέχει, όμως…

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος προειδοποιεί την Δήμητρα να προσέχει, όμως…

 

Η Δήμητρα θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να ανακαλύψει τον δολοφόνο του Κίμωνα, αγνοώντας όμως ότι ο Δημοσθένης καραδοκεί, στην σειρά «Η γη της ελιάς». Μετά την συγκλονιστική κηδεία του νεαρού, που παρακολουθήσαμε, ο Δημοσθένης ζητάει από τον Κωνσταντίνο να τον καλύψει, για να πάει στην Αθήνα.Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος προειδοποιεί την Δήμητρα να προσέχει, όμως…

Σκοπός του είναι να δολοφονήσει τον Κεφάλα και να βάλει ένα τέλος σε αυτόν τον ατελείωτο πόλεμο. Για να το καταφέρει όμως αυτό, η λύση είναι να τον περιμένει στο σπίτι του και να τον πυροβολήσει.

Η Δήμητρα τώρα, μαζί με τον κολλητό του Κίμωνα, που επισκέπτεται τη Μάνη, ξεκινούν έρευνες για να διαλευκάνουν την “αυτοκτονία”. Ο Κουράκος τους ενημερώνει πως το όπλο αυτό είναι παράνομο και πως δύσκολα θα είχε πρόσβαση κάποιος, σαν τον Κίμωνα.Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος προειδοποιεί την Δήμητρα να προσέχει, όμως…

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο Δημοσθένης ανακαλύπτει πως η Δήμητρα έχει μπλεχτεί ξανά στα πόδια του, στην γη της ελιάς. Δίχως δεύτερη σκέψη, δίνει εντολή θανάτου κι αναγκάζει τα τσιράκια του να την τελειώσουν μια και καλή.

Η Δήμητρα κινδυνεύει. Ο Δημοσθένης, τώρα, έχει να κάνει με δύο εχθρούς: Με τον Κεφάλα και την αστυνόμο Δήμητρα Γιατράκου! Ο Κουράκος προειδοποιεί την αστυνόμο να προσέχει, όμως είναι αργά.

Ο Δημοσθένης δίνει την εντολή και σκορπά τον τρόμο σε όλη τη Μάνη. Θα καταφέρει να την βγάλει από τη μέση;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *