Έρωτας Φυγάς: Ώρες αγωνίας για την Αλεξάνδρα και το μωρό

Έρωτας φυγάς: η Αλεξάνδρα έχει ένα έντονο άσχημο προαίσθημα και ανησυχεί για το μωρό. Τόσο, που πηγαίνει και το αρπάζει από την νταντά με το ζόρι. Ο Ιάσονας αμέσως ενημερώνεται…

Έρωτας Φυγάς:
Η Αλεξάνδρα έπειτα από τον εγκλεισμό της στην ψυχιατρική κλινική, αποφασίζει να αλλάξει συμπεριφορά προς τον Ιάσονα και μέρα με την μέρα το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που σας εξασφαλίσαμε, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Αλεξάνδρα να ζητάει και από την πεθερά της, την Μαργέτα, να τα ξεχάσουν όλα και να κάνουν μια νέα αρχή, ενώ θα παραδεχτεί πως η απόφαση της να την κλείσει στην ψυχιατρική κλινική, ήταν μόνο για το δικό της καλό. Η Μαργέτα μένει άφωνη και φαίνεται πρόθυμη να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στην νύφη της.

 

Όμως σε κάποια στιγμή, η Αλεξάνδρα έχει ένα έντονο άσχημο προαίσθημα και ανησυχεί για το μωρό. Τόσο, που πηγαίνει και το αρπάζει από την νταντά με το ζόρι. Ο Ιάσονας αμέσως ενημερώνεται, κάνει μία κουβέντα μαζί της και της υπόσχεται πως δεν θα πάρει ποτέ ξανά τον γιο της μακριά από εκείνη, καθώς πλέον έχει καταλάβει πως ο Γιωργάκης είναι όλη της η ζωή.

Κι ενώ η Αλεξάνδρα και Ιάσονας, μαζί με το παιδί, απολαμβάνουν τις ανέσεις του αρχοντικού, εκείνη βλέπει κάποια σημάδια στο σώμα του μωρού και αναστατώνεται. Χωρίς δεύτερη σκέψη το πηγαίνει στο νοσοκομείο για να το δει γιατρός και να μάθει που οφείλεται η εμφάνιση αυτών των σημαδιών αλλά κι αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Δίπλα της βρίσκεται κα ο Ιάσονα, ενώ εκείνη παθαίνει μία κρίση πανικού. Οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να την συνεφέρουν πριν χειροτερέψει η κατάσταση της και ο Ιάσονας δεν φεύγει στιγμή από κοντά της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *