Μαύρο Ρόδο: Η εκδίκηση της Φιλαρέτης – Κρυφά ραντεβού με τον δολοφόνο

Μαύρο Ρόδο: Απρόβλεπτες εξελίξεις αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Μαύρο Ρόδο. Η Φιλαρέτη παραιτείται από ηγουμένη και σχεδιάζει το «χτύπημα» εναντίον της Κασσιανής. Παράλληλα, η Αλεξία ψάχνει διαρκώς αφορμές για να συναντά τον Βίκο… Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Μαύρο Ρόδο.

Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη παραιτείται από ηγουμένη

Ανατροπές και ένταση υπόσχονται τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA. Μία από τις υποθέσεις που θα μας απασχολήσουν είναι αυτή της ηγουμένης και της Κασσιανής των οποίων η «κόντρα» φτάνει στα άκρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Φιλαρέτη μαθαίνει για την πλεκτάνη που σχεδιάζει η Κασσιανή και της βάζει νέα «τιμωρία». Συγκεκριμένα δίνει εντολή να μείνει μέσα στο κελί της, όμως ο Μπόγρης ενημερώνεται και εκβιάζει την ηγουμένη με την αποκάλυψη του κρυφού παρελθόντος της.

Εκείνη από την πλευρά της κάνει τα πάντα για να τον κάνει σύμμαχο της και του προτείνει σαν αντάλλαγμα την εκμετάλλευση των κτημάτων της μονής, αλλά δεν πετυχαίνει τίποτα. Στο μεταξύ, ο μητροπολίτης ενημερώνεται για όλα και ζητάει από την Κασσιανή να διακόψει κάθε επαφή με τον Γιώργο.

Κι ενώ η Φιλαρέτη αρχίζει να έχει έντονη ανησυχία για την καθαίρεση της, λίγες ημέρες μετά στο ηγουμενοσυμβούλιο, αναλαμβάνει η ίδια την ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη μονή και παραιτείται.

Φυσικά η Κασσιανή δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίηση της ενώ όταν μαθαίνει την πρόθεση της Αυξεντίας να διεκδικήσει την ηγουμενία κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να την αποτρέψει και τελικά το καταφέρνει.

Ωστόσο, η Κασσιανή δεν γνωρίζει πως η Φιλαρέτη δεν έχει ανοίξει όλα τα χαρτιά της και πως όλα αυτά γίνονται βάση ενός καλοστημένου σχεδίου, προκειμένου να την εκδικηθεί.

Κι ενώ στη μονή καλούνται να αντιμετωπίσουν μεγάλες αλλαγές, ο θάνατος της Αγγελικής έχει ταράξει τις ισορροπίες στο σπίτι του Θέμη, με την Αλεξία να αρχίζει τις κρυφές συναντήσεις με τον Βίκο.

Αρχικά η νεαρή του τηλεφωνεί με σκοπό να του δώσει το γράμμα που του άφησε η μητέρα και έπειτα από αυτό το ραντεβού τους, η ανάγκη να συναντιούνται πιο συχνά και να παρηγορεί ο ένας τον άλλον, μεγαλώνει.

Έτσι λοιπόν, Η Αλεξία και ο Βίκος έρχονται πιο κοντά, όμως ο Παναγιώτης τους τσακώνει και ζητά εξηγήσεις από την αγαπημένη του. Λίγο αργότερα μαθαίνει και ο Θέμης για την συνάντηση της κόρης του με τον θανάσιμο εχθρό του και έξαλλος απαιτεί να σταματήσει να τον βλέπει.

Τότε, η Αλεξία ξεσπά, στρέφεται εναντίον της οικογένεια της και ξεκαθαρίζει ότι είναι δικαίωμα της να συναντά όποιον θέλει…Έτσι, η κόρη του Καστρινού συνεχίζει να αναζητά αφορμές για να βρίσκεται με τον εραστή και δολοφόνο της μητέρας της αποκαλύπτοντας του κάποια κομμάτια από τη ζωή της Αγγελικής…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *