Η Γη της Ελιάς: Μακελειό σε παιδικό πάρτυ με θύματα παιδάκια!

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης και οι άντρες του μπουκάρουν οπλισμένοι στο σπίτι του Κεφάλα που γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του…

Η Γη της Ελιάς: ανοίγουν πυρ σε παιδική γιορτή

Ο Δημοσθένης δίνει όρκο να εκδικηθεί τον Κεφάλα και το κύκλωμα του για την δολοφονία του γιου του, ενώ Ο Κωνσταντίνος του δίνει όσες πληροφορίες κατάφερε να συγκεντρώσει για εκείνον.

Παράλληλα, του λέει ότι θέλει να εγκαταλείψει τη Μάνη και μαζί με την Ισμήνη να μετακομίσουν στην Αθήνα, αλλά ο Δημοσθένης του ξεκαθαρίζει πως δεν θα τον αφήσει.

Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα δεν δέχεται ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε, τηλεφωνεί σε έναν συνάδελφό της στην Αθήνα και του ζητάει να μάθει πληροφορίες για την εταιρεία του Δημοσθένη Καπερνάρου.

Ο Δημοσθένης παραιτείται από τα πολιτικά του καθήκοντα, φεύγει για την Αθήνα, όπου οργανώνει τα αντίποινα εναντίον του Κεφάλα.

Την ίδια ώρα, η Δήμητρα εισβάλει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη, όπου βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης και την γεμίζει ερωτηματικά.

Αργότερα, ο Δημοσθένης και οι αδίστακτοι άντρες του μπουκάρουν με άκρως μαφιόζικο τρόπο στο σπίτι του Κεφάλα για να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Κίμωνα. Μέσα στο σπίτι του Κεφάλα βρίσκονται είκοσι καλεσμένοι του για να γιορτάσουν τα γενέθλια της κόρης του.

Οι άντρες του Δημοσθένη ανοίγουν πυρ και ακολουθεί αιματηρό μακελειό με νεκρούς και τραυματίες. Η αστυνομία φτάνει σύντομα στο σημείο και η σήμανση συγκεντρώνει στοιχεία από τον τόπο του φριχτού εγκλήματος.

Λίγες μέρες αργότερα, η Δήμητρα μπαίνει και πάλι κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη, όμως αυτή τη φορά η τύχη δεν είναι με το μέρος της, καθώς εκείνος επιστρέφει την ώρα που είναι μέσα…

Η Γη της Ελιάς: Μια γοητευτική γυναίκα μπαίνει στη ζωή του Ισίδωρου

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης διατάζει τη δολοφονία της Δήμητρας

Η Γη της Ελιάς: Γιατί οι γιατροί δε βοηθούν την Μαρίνα;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος κινδυνεύει να πεθάνει

Αυτή η νύχτα μένει Επεισόδια 34 και Επεισόδιο 35

Γλυκάνισος 39-40: Ο Μπίλι σκοτώνει τον Καρίμ!

Άγρια Γη: επόμενα επεισόδια 93-94-95-96-97 από 30/1 ως 3/2/2023

Μαύρο Ρόδο: Η εκδίκηση της Φιλαρέτης – Κρυφά ραντεβού με τον δολοφόνο

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *