Παγιδευμένοι: Η Κλειώ σκότωσε τον Άγγελο ή η Υβόνη;

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οργανώνει τις κινήσεις του για να καταφέρει να συγκεντρώσει στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα. Θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να την κλείσει ισόβια… Διαβάστε όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι…

Παγιδευμένοι: ο Ανδρέας είναι ο μοναδικός σύμμαχος του Δημήτρη

Από την άλλη, ο Ανδρέας είναι ο μοναδικός σύμμαχος του Δημήτρη. «Έχω καλά νέα. Ούτε αίμα, ούτε τρίχες, ούτε ίχνη της Άννας δεν βρέθηκαν στο πιστόλι, είναι καθαρό», του λέει. «Άρα τη χτύπησαν με κάτι άλλο», του απαντάει εκείνος. «Όταν τη βρήκαμε φορούσε μια κόκκινη ζακέτα»,συνεχίζει ο Ανδρέας και ο Δημήτρης του ζητάει να την εξετάσουν.

Στη ζακέτα εντοπίζεται ένα αποτύπωμα από παπούτσι και αμέσως ενημερώνει τον Δημήτρη. Οι δυο τους είναι πλέον βέβαιοι πως στο σημείο του εγκλήματος υπήρχε και τρίτο πρόσωπο. Στο μεταξύ, ο Σπύρος, θέλοντας να κόψει τον γιο του από κάθε πρόσβαση, απομακρύνει τον Ανδρέα από την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ ο Αλέκος αρχίζει να πιέζει περισσότερο για την καταδίκη της Άννας, φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία που αποδεικνύουν πως η Άννα είναι άσσος στη σκοποβολή.

Ο Δημήτρης βρίσκεται σε αδιέξοδο και παίρνει μια μεγάλη απόφαση. «Θα παραιτηθώ», λέει του πατέρα του. «Μην πετάς τόσα χρόνια δουλειάς. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου και να έχουν την καριέρα σου», του τονίζει ο Σπύρος, αλλά ο εισαγγελέας έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του.

Θα κινήσει γη και ουρανό για να αποφυλακιστεί η Άννα μέχρι τη δίκη…Και θα φτάσει ένα βήμα πριν…Η μοίρα της θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από την Κατερίνα, καθώς είναι στη κρίση της αν θα την αθωώσει λόγω ελλιπών στοιχείων…και τελικά αφήνει ελεύθερη την γυναίκα που είναι μαζί με τον άντρα που δεν έπαψε να αγαπά.

Η Άννα θα αρχίσει να θυμάται, μία γυναικεία φιγούρα που ήταν στον τόπο του εγκλήματος. Μία γυναίκα που πιθανόν να σκότωσε τον Άγγελο…«Όχι…Όχι…Δεν είναι αυτή». Το μοιραίο βράδυ δεν ήταν μόνο ο Άγγελος και η Άννα στο δάσος!

Η γυναικεία φιγούρα ήταν η μητέρα του ή η θεία του; Ίσως ήταν Κλειώ, καθώς ήθελε όσο τίποτα άλλο να εκδικηθεί τον Αλέκο, ωστόσο πιστεύουμε πως κάποιος άλλος πρόλαβε να αφαιρέσει τη ζωή του Αγγέλου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *