Έρωτας φυγάς: Μαργέτα και Ιάσονας συνεργοί σε φόνο!

Έρωτας φυγάς: Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Έρωτας Φυγάς» ο Ιάσονας και η Μαργέτα θα γίνουν συνεργοί σε μόια δολοφονία. Η οικογένεια των Δεμερτζίδων θα διχαστεί, όταν στο αρχοντικό τους φτάσει ο ανιψιός της μεγάλης κυρίας…

Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα φοβάται πως θα έρθουν τα χειρότερα
Ο νεαρός ζητάει από την θεία του να τον φιλοξενήσουν κι εκείνη δεν μπορεί να του το αρνηθεί. Παρέα με τον Ιάσονα αρχίζουν τα ξενύχτια και στις εξόδους τους ξεπερνάνε κάθε όριο. Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Κώστας είναι πολύ κακή επιρροή για όλους.

Κι ενώ ξεκινά ένα περίεργο ερωτικό παιχνίδι με την Βάσω, οι σκέψεις του και το βλέμμα του πέφτουν στην Ρηνιώ, γεγονός που χωρίζει σε δύο στρατόπεδα το υπηρετικό προσωπικό. Η Μαργέτα που βλέπει με προσοχή όλες τις κινήσεις του φοβάται πως θα έρθουν τα χειρότερα.

Και πράγματι, ο Κώστας χάνει τον έλεγχο και κάνει μια φριχτή πράξη. Βιάζει την Ρηνιώ και την παρατάει στο έλεος. Για να μην σκάσει σαν βόμβα η είδηση αυτή και καταστρέψει για πάντα την φήμη της οικογένειας Δεμερτζή, υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Να σκοτώσουν τον Κώστα!

Έτσι λοιπόν, οι Δεμερτζήδες αναλαμβάνουν να βγάλουν από τη μέση τον ανιψιό της Μαργέτας, ο οποίος τους δημιούργησε μόνο προβλήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μάνα και γιος γίνονται συνεργοί σε έναν έγκλημα που δεν θα περάσει απαρατήρητο και αναμένεται να μας κόψει την ανάσα.

Τον ρόλο του Κώστα θα υποδυθεί ο ηθοποιός Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο οποίος θα εισβάλει σύντομα στον Έρωτα Φυγά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *