Σασμός Spoiler: Θύμα απαγωγής ο Αστέρης – Ποιος τον αρπάζει;

Θύμα απαγωγής θα πέσει ο Αστέρης, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Μόλις ο Παύλος Βρουλάκης ανακαλύψει τη σχέση του Σταματάκη με την ανιψιά του, θα χτυπήσει τον συναγερμό για νέο πόλεμο!

α ξαδέλφια της Μαρίνας θα φτάσουν στην Κρήτη, αποφασισμένα να εκδικηθούν! Με εντολή του Παύλου, θα βουτήξουν τον Αστέρη και θα τον κρατήσουν φυλακισμένο σε μια αποθήκη, απειλώντας διαρκώς τη ζωή του.

Σύμφωνα με το MYtv, ο Αστέρης θα μείνει φυλακισμένος για μέρες. Θα περάσει φρικτά βασανιστήρια.. Η Αργυρώ, γνωρίζοντας πως ο καλός της κινδυνεύει, θα τρέξει στον θείο της και θα του αποκαλύψει την αλήθεια: Ο Αστέρης είναι ο πατέρας του παιδιού της!

Λίγο πριν τον σκοτώσουν, ο Παύλος θα δώσει εντολή να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο Αστέρης γλιτώνει τον θάνατο, στη σειρά Σασμός και δεν αναφέρει σε κανέναν πως είχε πέσει θύμα απαγωγής. Άλλωστε, αν μιλήσει, όλα θα τελειώσουν από την πλευρά των Σταματάκηδων.. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί!

Η Αργυρώ ζητά από τον Παύλο κατανόηση, εκείνος, όμως, δεν πιστεύει στα αυτιά του! Πώς είναι δυνατόν η ανιψιά του να έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί με το αίμα των εχθρών τους;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *