Η Γη της Ελιάς: Ανάπηρος ο Φίλιππος μετά το τροχαίο;

Δύσκολες ώρες έρχονται για το αγαπημένο μας ζευγάρι. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Φίλιππος θα πάθει ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, στην γη της ελιάς. Ο μικρός, αλλά έντονος, χωρισμός του με την Βασιλική, θα τον οδηγήσει στο αλκοόλ.

Ο νεαρός θα πέσει με τα μούτρα στο ποτό και θα ξημεροβραδιάζεται στο καφενείο του Πότη. Κανείς δε θα είναι σε θέση να τον βοηθήσει, ούτε η Χάιδω, ούτε ο Λυκούργος. Ο Φίλιππος πονά για την μεγάλη αγάπη της ζωή του, η οποία έχει κλείσει κάθε πόρτα πίσω της.

Ένα βράδυ ο Φίλιππος θα πιει πολύ. Θα μπει στο αυτοκίνητο, χωρίς να γνωρίζει που πηγαίνει… Ξάφνου, το αμάξι του θα συγκρουστεί σε ένα μεγάλο δέντρο. Η είδηση για το τροχαίο του Φίλιππου θα φτάσει παντού, στην γη της ελιάς.

Ο νεαρός θα αποφύγει τον μεγάλο κίνδυνο και η Βασιλική θα επιστρέψει στην αγκαλιά του. Μόνο που, τα γεγονότα δε θα εξελιχθούν τόσο αισιόδοξα. Ο Φίλιππος θα γυρίσει στο σπίτι του μαζί με την γυναίκα και το παιδί του, όμως η υγεία του δε θα έχει επανέλθει.

Κάποια μουδιάσματα στα πόδια του, θα είναι αρκετά για να σκορπίσουν τον τρόμο. Η Χάιδω και η Βασιλική θα τον πάνε στο νοσοκομείο, όπου θα διαπιστωθεί πως το τροχαίο του άφησε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *