Η Γη της Ελιάς: Τραγικές στιγμές στο νοσοκομείο για τους Καπερνάρους

 

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές στιγμές στο νοσοκομείο για τους Καπερνάρους

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές στιγμές στο νοσοκομείο για τους Καπερνάρους

 

Η είδηση για την υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας του Κίμωνα συγκλονίζει όλη την Μάνη, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Πιο συντετριμμένος από όλους είναι ο Δημοσθένης, ο οποίος γνωρίζει την αλήθεια πίσω από τον τραυματισμό του γιου του και βασανίζεται από τις τύψεις.Η Γη της Ελιάς: Τραγικές στιγμές στο νοσοκομείο για τους Καπερνάρους

Τι θα δούμε απόψε 24/1 στην Γη της Ελιάς;

Ο Στάθης και η Αρετή σπεύδουν στο πλευρό της οικογένειας παραμερίζοντας όσα τους χωρίζουν, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην Ασπασία που καταρρέει. Τραγική φιγούρα και η Δήμητρα, η οποία αρνείται να πιστέψει πως ο Κίμωνας αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ της είχε κάνει πρόταση γάμου.

Έτσι, παρακαλεί τον Κουράκο να ξεκινήσει έρευνα. Η Αθηνά, επηρεασμένη από το συμβάν, βρίσκει συμπαράσταση στο πλευρό του Μιχάλη που προσπαθεί απεγνωσμένα να την πλησιάσει. Την ίδια ώρα, ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την οριστική υιοθεσία της Αγγελικής.

 

Τέλος, η κατάσταση της υγείας του Κίμωνα επιδεινώνεται ραγδαία στο νοσοκομείο, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς και η Ασπασία με τον Δημοσθένη καλούνται να πάρουν την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής τους. Η συνέχεια επί της οθόνης μας….

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *