Η Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Αθηνά, με άφησες ξεκρέμαστη…»

Η Μυρτάλη έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Αθηνά και ξεσπά εναντίον της στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Η Μυρτάλη ξεσπά κατά της Αθηνάς θεωρώντας ότι η μητριά της φέρει ευθύνη για την απώλεια των μετοχών της στην εταιρία.

Η Μυρτάλη το φέρει βαρέως που πιάστηκε κορόιδο από το Δημοσθένη κι έχασε τις μετοχές της στην εταιρία των Βρεττάκων. Μέσα στην απογοήτευση που την διακατέχει συνεχίζει να κάνει λάθος κινήσεις και να κοντράρεται με τους δικούς της ανθρώπους.

Έτσι όπως θα δούμε στη συνέχεια η Μυρτάλη θα συναντηθεί στο δρόμο με την Αθηνά και χωρίς να χάσει ευκαιρία θα της ρίξει ευθύνες για την απώλεια των μετοχών της. «Μ’ άφησες ξεκρέμαστη επειδή δεν σε στήριξα στη δίκη;» θα της πει με ειρωνικό τρόπο προκαλώντας την άμεση αντίδραση της Αθηνάς η οποία της απαντά με τον ανάλογο τρόπο βάζοντας την στη θέση της:

«Δυο λεπτά γιατί κι η αχαριστία έχει τα όρια της. Σου χάρισα το 26% μου για να αποκτήσεις την πλειοψηφία και το χειρίστηκες με τον χειρότερο τρόπο. Σου έδωσα τις μετοχές μου τότε γιατί θεώρησα ότι αδικήθηκες. Και το ευχαριστώ ποιο ήταν; Με ύπουλο τρόπο πήγες να μας αποσπάσεις κι άλλες μετοχές. Κι έχεις και μούτρα και μιλάς; Νομίζεις ότι μόνο εσύ μπορείς να γίνεις σκληρή; Σε θεωρούσα καλόψυχη αλλά δυστυχώς έκανα το μεγαλύτερο λάθος μαζί σου. Είσαι αγνώμων και αχάριστη».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *