Η Γη της Ελιάς – Ασπασία: «Γιατί ζήτησες συγγνώμη από τον γιο μας;»

Τραγική φιγούρα θα είναι η Ασπασία, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Μετά τη δολοφονία, ή αλλιώς “αυτοκτονία” του Κίμωνα, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για τους Καπερνάρους.

Ο Δημοσθένης θα καταρρεύσει και θα ζητήσει συγγνώμη από τον γιο του, μέσα στην εντατική. Θα λυγίσει και θα μετανιώσει για το φρικτό του λάθος να τον βάλει μέσα στις βρωμοδουλειές του.

Η Ασπασία θα τον ακούσει να ζητά συγγνώμη και αμέσως θα καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Γιατί ο Δημοσθένης αισθάνεται άσχημα για τον θάνατο του γιου του και γιατί ζητά συγγνώμη, γεμάτος τύψεις;

Η Ασπασία, σε μια προσπάθειά της να φτάσει στην αλήθεια, τον στριμώχνει λίγο πριν την κηδεία και τον ρωτά ανοιχτά, στη σειρά “Η γη της ελιάς”: «Γιατί ζήτησες συγγνώμη από τον Κίμωνα μέσα στην εντατική; Τί έχεις κάνει; Πώς πέθανε το παιδί μου; Λέγε!».

Τρομαγμένος ο Δημοσθένης, βρίσκει μία ακόμη δικαιολογία, για να κρύψει την φρικτή αλήθεια.. Αποκαλύπτει στην Ασπασία πως έχει μετανιώσει που δε τον άφησε να παντρευτεί την Δήμητρα και πως ο ίδιος ήταν πολύ πιεστικός απέναντι στον γιο του, κάτι που δεν πρόλαβε να διορθώσει.

Η Ασπασία δείχνει να τον πιστεύει.. προς το παρόν! Σύντομα θα ξεκινήσει και η ίδια έρευνες, για να φτάσει στη λύτρωση…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *