Σασμός: Καρτέρι θανάτου για τον Τόλη – Το χωριό σε κατάσταση πανικού

Σασμός: Ο Τόλης στριμώχνεται άσχημα για να αποκαλύψει τι γράφει το γράμμα που του άφησε ο Κώστας και δεν ξέρει ούτε ο ίδιος πόσο ακόμα θα αντέξει να κρατά το μυστικό…

Σασμός: ο Τόλης στριμώχνεται άσχημα

Ενώ όλο το χωριό βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, περιμένοντας το ξέσπασμα που θα φέρει το νέο αιματοκύλισμα, ο Λευτέρης ψάχνει να βρει περισσότερα για το παρελθόν του Ευθύμη. Πλησιάζει τον πατέρα της Ρέας, ο οποίος του λέει κάποια πράγματα για την ζωή της κόρης του κι εκείνου.

Στο μεταξύ, ο Φαρμάκης του δίνει εντολή να στηθεί έξω από το σπίτι των Σταματάκηδων και μόλις δει τον Τόλη, να τον σκοτώσει. Ο Λευτέρης βρίσκεται σε αδιέξοδο, κι έτσι μαζί με τον Πάνο στήνουν καρτέρι θανάτου, αλλά φροντίζει να ενημερώσει τον Αντώνη.

Έτσι, ο Φραγκιαδάκης προλαβαίνει το κακό, με μια έξυπνη κίνηση. Στέλνει τους άντρες του να συλλάβουν τον Τόλη με μία χαζή δικαιολογία. Όσο κι αν ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει γίνει, ο αστυνόμος με αυτό το σχέδιο του έσωσε τη ζωή, τουλάχιστον για τώρα που θα είναι στη φυλακή.

Όμως η εξέλιξη αυτή, κάνει τον Φαρμάκη να υποψιάζεται έντονα ότι κάποιος παρακολουθεί όλες τις κινήσεις του ή ότι ακόμα χειρότερα κάποιος από τους δικούς του είναι «καρφί».

Πλέον, ο Τόλης στριμώχνεται άσχημα για να αποκαλύψει τι γράφει το γράμμα που του άφησε ο Κώστας και δεν ξέρει ούτε ο ίδιος πόσο ακόμα θα αντέξει να κρατά το μυστικό.

Η Στέλλα τον ικετεύει να μιλήσει στον Αντώνη, ο οποίος ανοίγει την καρδιά του στον Λευτέρη, του εξομολογείται την ιστορία του με τον Ευθύμη και του εξηγεί γιατί ο αδίστακτος άντρας της νύχτας τον έχει βάλει στο στόχαστρο του. Την ίδια στιγμή, ο Ευθύμης, αναζητώντας νέους συμμάχους, προσπαθεί να μπλέξει τον Μανόλη στις παράνομες δραστηριότητες του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *