Σασμός – Η Μαρίνα ορμά στον Παύλο: «Μαζέψου»

Έναν έντονο διάλογο θα δούμε να διαδραματίζεται ανάμεσα σε Μαρίνα και Παύλο, στη σειρά Σασμός. Μόλις ο Παύλος μάθει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έσμιξαν, όλα θα τελειώσουν.
Όσο κι αν η Αργυρώ προσπαθεί να τον πείσει να ηρεμήσει, τόσο ο Παύλος τρελαίνεται. Δε θέλει να πιστέψει ότι η ανιψιά του έμπλεξε με τους χειρότερους εχθρούς του!

Η Μαρίνα, παρακολουθώντας την κατάσταση να ξεφεύγει, ορμά στον Παύλο και του ζητά να λογικευτεί! «Εάν δεν ήταν ο Αστέρης, η Αργυρούλα δε θα ζούσε, για αυτό μαζέψου!», θα του φωνάξει.

Ο Παύλος, όμως, δε λογαριάζει τίποτα και κανέναν. Θέλει να σκοτώσει τον Αστέρη Σταματάκη, προστατεύοντας έτσι την οικογένειά του. Βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του, αγνοώντας τις συνέπειες.

Τον κίνδυνο αντιλαμβάνεται η Καλλιόπη, η οποία φωνάζει τα ανίψια της και τους ζητά να είναι σε ετοιμότητα. Οι δυο πλευρές έχουν βγάλει τα όπλα και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για επίθεση.

Η Μαρίνα τρελαίνεται με τον Παύλο, στη σειρά Σασμός. Μέσα της ξέρει πως η επιστροφή του στην Κρήτη, μόνο σύγχυση προκάλεσε. Οι δυο τους λογομαχούν και η οικογένεια χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα. Οι συνέπειες αυτής της μάχης θα είναι ολέθριες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *