Παγιδευμένοι: Η Άννα παθαίνει αμνησία μετά τον τραυματισμό της

Νέα επεισόδια έρχονται στη σειρά του ANT1 «Παγιδευμένοι» με τις εξελίξεις να μας καθηλώνουν για ακόμα μια φορά, καθώς η Άννα μετά τον τραυματισμό της δεν θυμάται τίποτα.

Η αμνησία της Άννας, την οδηγεί στη σύλληψή της

Η Άννα και ο Δημήτρης πλέον έχουν έρθει πολύ κοντά και μοιάζει ότι τίποτα από εδώ και πέρα δεν μπορεί να τους χαλάσει αυτή τη σχέση. Με την εξαφάνιση του πατέρα της να έχει επηρεάσει πολύ την Άννα, εκείνη κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό που συμβαίνει και ξεκινά να τον βρει. Εντωμεταξύ όταν ο Δημήτρης δεν μπορεί να την εντοπίσει, αρχίζει να ανησυχεί πολύ και να σκέφτεται τι μπορεί να έχει βάλει στο μυαλό της καθώς και άλλες φορές έχει δείξει τον παράτολμο χαρακτήρα της.

Συγκλονισμένος ο Δημήτρης στη σειρά «Οι Παγιδευμένοι», βάζει τα χειρότερα στο μυαλό του, ενώ η αστυνομία προχωρά σε έρευνα για να βρουν την Άννα, την οποία τελικά ανακαλύπτουν στο δάσος τραυματισμένη και σοκαρισμένη. Έτσι την μεταφέρουν στο νοσοκομείο και ενώ σιγά σιγά αρχίζει να συνέρχεται από τα τραύματά της, δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα καθώς βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ. Παράλληλα ο Ανδρέας θα αναγκαστεί να τη συλλάβει, ενώ ο Δημήτρης, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Άννα είναι ένοχη. Έτσι αρχίζει να ερευνά κρυφά την υπόθεση για να ανακαλύψει τι έχει συμβεί, ενώ ο Σταύρος, θα βρεθεί και πάλι απέναντί του.

Ο Σπύρος εντωμεταξύ, παλεύοντας από τη μια για το καθήκον του και από την άλλη έχοντας τύψεις, πρέπει να ενημερώσει την οικογένεια της Άννας για το τι της έχει συμβεί. Η Άννα παραπέμπεται στον Ανακριτή αφού οι έρευνες δεν έχουν αποτελέσματα και η σιωπή της επιβαρύνει τη θέση της, μέχρι που ξαφνικά θυμάται και όλα παγώνουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *