Γλύκανισος: επόμενα επεισόδια 35-36

Συναρπαστικές προμηνύονται οι εξελίξεις στα επόμενα (35-36) επεισόδια στην σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος!

Η Ερμιόνη κάνει επίθεση στην Ραζάν στο επεισόδιο 35
Η Αλίκη (Μ. Μαρνέλη) έχει μόλις αποκαλύψει το σκοτεινό της μυστικό στον Ραφαήλ (Α. Γιαννακός), ο οποίος βρίσκεται σε σοκ. Παράλληλα, ο Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) καταθέτει στην αστυνομία ότι ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής) δεν το κούνησε ρούπι από το μπαρ του, το βράδυ του βιασμού της Φάζιας (Ρ. Σαουίς). Εν τω μεταξύ, η Ερμιόνη (Τ. Τρύπη) πηγαίνει στο σπίτι του Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου), όσο αυτός λείπει και απαιτεί από τη Ραζάν (Ε. Πιερίδου) να εξαφανιστεί από τη ζωή του γιου της.

Κι ενώ ο Ραφαήλ αποφασίζει να μιλήσει με τον πατέρα του, σχετικά με τα όσα του αποκάλυψε η Αλίκη, ο Μπίλι αποκαλύπτει στον Ευστρατίου (Χ. Ασημακόπουλος) ότι όντως βίασε τη Φάζια. Η Φατιμέ (Ε. Σωφρονιάδου), από την άλλη, ζητάει από τον Θόδωρο (Κ. Ζωγραφόπουλος) να μάθει της προθέσεις της Ραζάν για την πώληση ή όχι της ταβέρνας, ενώ ο Στρατής αποφασίζει να μιλήσει με τον Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) για τις προθέσεις του.

Ο Στρατής σε σύγκρουση με τον αδερφό του στο επεισόδιο 36
Μετά τη κουβέντα του Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου) με τον Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) και ενώ η Φατιμέ (Ε. Σωφρονιάδου) προσπαθεί να τον ηρεμήσει, εκείνος φαίνεται διατεθειμένος να εκδικηθεί. Από την άλλη, ο Στρατής, έχοντας μάθει ότι ο Έκτορας (Α. Σταματάκης) κρύβεται πίσω από την καταστροφή της βάρκας του Νικήτα (Φ. Καράλης), συγκρούεται άσχημα με τον αδερφό του. Παράλληλα, ο Νικήτας παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της μνήμης του δεν δείχνει βελτίωση.

Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Ραζάν (Ε. Πιερίδου) προτίθεται να δώσει χρήματα στον Καρίμ, προκειμένου να φύγει και να βρει τον δρόμο του, αλλά εκείνος γίνεται ακόμη πιο έξαλλος. Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Έκτορας βρίσκει τον Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) και τον προειδοποιεί να μην πει πουθενά, ότι εκείνος έδωσε εντολή να καταστραφεί η βάρκα του Νικήτα, στα επόμενα επεισόδια (35-36) της σειράς Γλυκάνισος. Ο Στρατής και η Ραζάν προσπαθούν να βρουν λύση με τις απειλές του Καρίμ και το πώς θα προχωρήσουν με το γάμο τους. Κι ενώ η Φάζια (Ρ. Σαουίς) επιστρέφει σπίτι της μετά από όλα όσα συνέβησαν, ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής) εμφανίζεται ξανά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *