Τρία Μίλια: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 23 έως 27/1

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης μετανιώνει για το φιλί που έδωσε στη Μάνια και εκείνη τον διώχνει…

Τρία Μίλια: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 23 έως 27/1

Τρία Μίλια επεισόδιο 154-155-156-157-158
Η Κάτια, συντετριμμένη, αποκαλύπτει στον Γεράσιμο όσα γνωρίζει για την εγκληματική δράση του μικρού τους γιου… Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Star, Τρία Μίλια, στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται, από Δευτέρα 23 έως Παρασκευή 27/1.

Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Παναγοπούλου (Φωτεινή), Νικόλας Μακρής (Μιχάλης), Γιάννης Ποιμενίδης (Στέφανος), Χάρης Σώζος (Γεράσιμος), Στέλλα Καζάζη (Κάτια), Τόνυ Δημητρίου (Τίμος), Ευαγγελία Μουμούρη (Δέσποινα), Δημήτρης Λιακόπουλος (Ευθύμης), Χάρης Γρηγορόπουλος (Νικόλας)…

Δευτέρα 23/1 Επεισόδιο 154
Ο Χρόνης παραμένει αναποφάσιστος για το αν θα υποβάλλει μήνυση στην κλινική. Η Μάνια επισκέπτεται τον Μιχάλη και του δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό του. Η Εύα ετοιμάζεται να φύγει από τη Δρακόνησο  και αποχαιρετάει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο Τίμος δίνει στον Ευθύμη τα έγγραφα με τις αποδείξεις για την υπεραλίευση και εκείνος ολοκληρώνει και δημοσιεύει το άρθρο του. Η Ελένη κάνει ένα δώρο στον Χάρη και του ζητά να μην έχουν μεταξύ τους μυστικά από το παρελθόν.

Η Φωτεινή δικαιολογεί τους ασθενείς του Μιχάλη, όταν εκείνοι ακυρώνουν τα ραντεβού τους μαζί του, προκαλώντας, έτσι, το θυμό του. Όταν προσπαθεί να τον φέρει αντιμέτωπο με τις ευθύνες του, εκείνος πείθεται πως δεν του έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη.

Η Κάτια συναντάει τον Νικόλα και του ζητάει να ξεκαθαρίσουν όλα όσα έχουν συμβεί στο κοινό παρελθόν τους. Η Φωτεινή παίρνει μια απόφαση σκληρή για τον Μιχάλη, αλλά αναγκαία.

 

Τρίτη 24/1 Επεισόδιο 155
Ο Μιχάλης, εκνευρισμένος από την απόλυσή του, βρίσκει πάλι διέξοδο στο ποτό. Η Κάτια θυμάται ακόμα ένα στοιχείο από την ημέρα του ατυχήματος. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στη Λίζα ότι συναντήθηκε με τον άνθρωπο που τη μεγάλωσε και είναι βέβαιος πως η μητέρα της δεν της έχει πει την αλήθεια.

Εκείνη αποφασίζει να μιλήσει στον Γεράσιμο και τον ρωτάει ευθέως αν θυμάται τη μητέρα της. Ο Τίμος και η Δέσποινα περνούν ένα ερωτικό βράδυ μαζί. Αμέσως μετά, όμως, ο Τίμος ανακαλύπτει κάποια έγγραφα αίτησης διαζυγίου.

Ο Νικόλας συγκινείται όταν τον πληροφορούν ότι το καΐκι του έχει επισκευαστεί, αλλά στη βόλτα, που πηγαίνουν μαζί με την Κλειώ και τον Πέτρο, κάνουν μια αναπάντεχη ανακάλυψη.

Ο Ευθύμης ανακαλύπτει τη σύνδεση της εταιρείας του Στέφανου, με την έκρηξη στην κλινική. Ο Μιχάλης επισκέπτεται τη Μάνια και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά. Ο Στέφανος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από το «Μάτι»…

 

Τετάρτη 25/1 Επεισόδιο 156
Ο Μιχάλης μετανιώνει για το φιλί που έδωσε στη Μάνια και εκείνη τον διώχνει, θυμωμένη. Ο Στέφανος συναντάει επιτέλους το «Μάτι» και μένει έκπληκτος, όταν βλέπει ποιος είναι. Το «Μάτι» τον εκβιάζει να τελειώσει τη λίστα του, διότι, αλλιώς θα υποστεί μεγάλες συνέπειες.

Ο Γεράσιμος αναφέρει στην Κάτια ότι γνωρίζει τα πάντα για τη σχέση της με τον Νικόλα. Η Κάτια τού ζητάει να τον καλέσει στο σπίτι για να ξεκαθαρίσουν το ζήτημα. Ο Τίμος θεωρεί ότι η Δέσποινα θα προχωρήσει τελικά στο διαζύγιο.

Ο Μιχάλης γυρίζει καταρρακωμένος στη Φωτεινή, αλλά εκείνη του λέει πως πιστεύει ότι τελικά είχε δίκιο και ότι κάποιος θέλει να τους βλάψει. Η Κάτια ανακοινώνει στον Γεράσιμο και στον Νικόλα την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του Μιχάλη.

Ο Μιχάλης, μόλις μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του, νιώθει να φεύγει ένα βάρος από πάνω του. Ο Ευθύμης και ο Τίμος κάνουν μια αναπάντεχη ανακάλυψη, που τους συγκλονίζει!

 

Πέμπτη 26/1 Επεισόδιο 157
Ο Τίμος και ο Ευθύμης ανακαλύπτουν πως ο Στέφανος κρύβεται πίσω από τις παρανομίες, που ερευνούσαν, αλλά και από την ίδια του την απαγωγή. Η Κλειώ συνεχίζει εντατικά το διάβασμα για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η Δέσποινα ζητάει τη συμβουλή της Ελένης σχετικά με το διαζύγιο, που σκέφτεται να ζητήσει από τον Τίμο. Ο Χάρης κάνει στην Ελένη μια αναπάντεχη πρόταση. Αλλά και η Βασιλική δέχεται μια πρόταση, που την προβληματίζει πολύ.

Ο Στέφανος, απογοητευμένος που οι προσπάθειες του να στερήσει από τον αδερφό του τα πιο σημαντικά πράγματα της ζωής του έχουν αποτύχει, ζητάει από τη Φωτεινή να πάνε οι δυο τους μια βόλτα.

Η Μάνια ανακοινώνει στον Νικόλα ότι η δουλειά του επιστάτη δεν του ταιριάζει. Η Κάτια ανακαλεί στη μνήμη της τη συνάντηση της με τον Στέφανο στην αποθήκη. Ο Τίμος και ο Ευθύμης αποκαλύπτουν στον Μιχάλη όλη την αλήθεια για τον αδελφό του.

 

Παρασκευή 27/1 Επεισόδιο 158
Ο Μιχάλης ανακαλύπτει την αλήθεια για τον Στέφανο και με τη βοήθεια του Τίμου και του Ευθύμη, ψάχνει μάταια να τον βρει! Την ίδια στιγμή, εκείνος προτείνει στην Φωτεινή να πάνε οι δυο τους στο φάρο του νησιού. Η Δέσποινα προσπαθεί να αποφασίσει αν θα πάρει διαζύγιο από τον Τίμο ή όχι.

Ο Χάρης και η Ελένη συζητούν το ενδεχόμενο να παντρευτούν και αυτό τους πανικοβάλλει. Η Μάνια προτείνει στον Νικόλα να κάνει μια επιχειρηματική κίνηση με το καΐκι του και του προσφέρει τη στήριξη της. Η Ματίνα αποκαλύπτει στη Λίζα τα επόμενα, βίαια σχέδια της. Ο Τίμος αποφασίζει να εκδικηθεί τον Στέφανο, ενώ ο Ευθύμης προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Η Κάτια, συντετριμμένη, αποκαλύπτει στον Γεράσιμο όσα γνωρίζει για την εγκληματική δράση του μικρού τους γιου. Η Φωτεινή ανακαλύπτει με τρόμο για ποιο λόγο ο Στέφανος την ανέβασε στο φάρο. Ο Μιχάλης παρεμβαίνει την τελευταία στιγμή, αλλά η παρουσία του, εκεί, πυροδοτεί αναπάντεχες εξελίξεις.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *