Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ξεσκεπάζει τον Αλέξη – Σοκ στη Μάνη

 

Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ξεσκεπάζει τον Αλέξη – Σοκ στη Μάνη

Μετά τον θάνατο του Γεράσιμου, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για την Μαργαρίτα. Ο Αλέξης θα προσπαθήσει να καλύψει τα ίχνη του από τον Κουράκο και την Δήμητρα, οι οποίοι έχουν αναλάβει δράση, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ξεσκεπάζει τον Αλέξη – Σοκ στη Μάνη

Το άψυχο σώμα του Γεράσιμου εντοπίζεται στον γκρεμό. Η αστυνομία σπεύδει σε αυτό το σημείο, συλλέγει στοιχεία κι ενημερώνει την Μαργαρίτα για τον άδοξο θάνατο του συντρόφου της. Όλοι πέφτουν από τα σύννεφα.

Ο Αλέξης προσπαθεί να δείξει θλιμμένος, όμως δε πείθει την Δήμητρα, στην γη της ελιάς. Το ίδιο ισχύει και για την Μαρία, η οποία αμέσως υποψιάζεται πως για όλα ευθύνεται ο γιος της ανιψιάς της.

Η Μαργαρίτα ντύνεται στα μαύρα και θρηνεί στην αγκαλιά του, μη μπορώντας να πιστέψει πως έκανε κάτι τέτοιο. Η Δήμητρα και ο Κουράκος βλέπουν κάτι τρομακτικό: Ο θάνατος του Γεράσιμου δεν ήταν ατύχημα, αλλά δολοφονία!

Ένα στοιχείο – βόμβα αποδεικνύει πως κάποιος τον πέταξε από τον γκρεμό. Εάν τα στοιχεία εξακριβωθούν, ο Αλέξης έχει τελειώσει… Με ποιον τρόπο θα προσπαθήσει να γλιτώσει κι αυτή τη φορά;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *