Έρωτας Φυγάς: Η Στέλλα κατηγορεί τον Ιάσονα πως την άφησε έγκυο

Τα όρια φαίνεται πως ξεπερνάει η Στέλλα, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Μετά τον Στρατή, στόχος της είναι ο Ιάσονας Δεμερτζής! Η ίδια συνεχίζει να μένει στο αρχοντικό και να εργάζεται για τους Δεμερτζίδες, με την Γεωργία να της κάνει τη ζωή δύσκολη.

Η Στέλλα, όσο οι μέρες περνούν, αρχίζει να αισθάνεται μία περίεργη αδιαθεσία. Εμετοί και ζαλάδες την οδηγούν στο ιατρείο της περιοχής, όπου και διαπιστώνεται πως είναι.. έγκυος!

Φοβισμένη πως όλα θα διαλυθούν από τη μια στιγμή στην άλλη, η Στέλλα αναζητά τον υποψήφιο “πατέρα”, για το μωρό της. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής που κυκλοφορεί, ορμά ένα βράδυ στο κρεβάτι του Ιάσονα, για να τον κατηγορήσει.

Πιο συγκεκριμένα, ένα βράδυ που ο Ιάσονας γυρνά μεθυσμένος σπίτι, η Στέλλα προθυμοποιείται να τον βοηθήσει να ξεντυθεί. Τον βάζει στο κρεβάτι και ξαπλώνει και η ίδια δίπλα του, γυμνή.

Το επόμενο πρωί, η Στέλλα κατηγορεί τον Ιάσονα πως συνευρέθηκε μαζί της, στη σειρά Έρωτας Φυγάς! Το σκάνδαλο αυτό δε μένει κρυφό, όσο κι αν προσπαθεί η Μαργέτα, καθώς η Στέλλα (μετά από λίγες μέρες) ανακοινώνει πως περιμένει το παιδί του!

Η Μαργέτα τρελαίνεται, διότι γνωρίζει πως ο γιος της είναι στείρος! Στόχος της είναι να τιμωρήσει την Στέλλα για αυτό το ψέμα, όμως δε τα καταφέρνει… Εάν αποδείξει κάτι τέτοιο, όλα θα διαλυθούν..

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *