Σασμός: Η Άσπα ανακατεύει την ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη

Ο Παύλος και η Αιμιλία καταλήγουν στο κρεβάτι και τώρα πια η σχέση τους περνάει σε άλλο επίπεδο, δίχως επιστροφή. Η Νάντια μαθαίνει την αλήθεια για την οικογένειά της, ο Νικηφόρος σοκάρεται, ενώ ο Μαθιός με την Βασιλική της πρότειναν να έρθει να ζήσει κοντά τους. Η Άσπα αποκαλύπτει στον Παύλο πως η Αργυρώ είχε σχέση με τον Αστέρη και ότι δεν μπορεί να τον ξεπεράσει…

Νευριασμένη από την συμπεριφορά της Αργυρώς η Άσπα ξέρει ότι πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα εάν θέλει να σώσει τους Βρουλάκηδες από την απληστία των Σταματάκηδων. Θεωρεί πως η ξαδέλφη της είναι τυφλωμένη από τον έρωτα της για τον Αστέρη και οι αποφάσεις που παίρνει για την οικογένεια και τα οικονομικά τους δεν είναι σωστές.

Δεν μπορεί να βρει άκρη μαζί της, δεν την ακούει, βρίσκει συνεχώς τοίχο απέναντι της. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να σταματήσει: θα τα πει όλα στον Παύλο! Η Άσπα λοιπόν πηγαίνει και τον βρίσκει και του αποκαλύπτει το μεγάλο οικογενειακό μυστικό που δεν γνωρίζει είναι η σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς.

Η σχέση αυτή είχαν πιστέψει κάποια στιγμή ότι θα έφερνε σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες με την δολοφονία του Πέτρου όμως όλα άλλαξαν… Η Άσπα ζητά από τον Παύλο να παρέμβει και να συνετίσει την Αργυρώ, πριν κάνει κι άλλη τρέλα στη ζωή της.

Ο Αστέρης πρέπει να μείνει μακριά της, αλλιώς οι Βρουλάκηδες μόνο άσχημα έχουν να περιμένουν από τους Σταματάκηδες… Σοκαρισμένος, από την αποκάλυψη της Άσπας, ο Παύλος βρίσκει για ακόμα μια φορά καταφύγιο στην αγκαλιά της γυναίκας του, της Αιμιλίας.

Οι δυο τους συζητούν και θυμούνται τις παλιές καλές στιγμές. Το ένα φέρνει το άλλο και καταλήγουν να κάνουν έρωτα… Η επόμενη μέρα δεν θα είναι η ίδια για κανένα από τους δύο.

Τώρα πρέπει να βάλουν τη ζωή τους σε τάξη, σύμφωνα με το Τηλέραμα, να ξεκαθαρίσουν τα αληθινά τους συναισθήματα και να δουν πως θα προχωρήσουν από δω και εμπρός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *