Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο Άγης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί ο Άγης, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Ο νεαρός θα μάθει μια πικρή αλήθεια, που θα τον οδηγήσει σε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο κόσμος του θα διαλυθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και οι Μπουραντάδες θα έρθουν αντιμέτωποι με μία τεράστια δυσκολία.

Όλα θα ξεκινήσουν από μία συζήτηση που θα ακούσει άθελά της η Πολυξένη. Η Βικτώρια και ο Χριστόφορος θα αναφέρουν πως ο Άγης είναι γιος τους, μπροστά στην υπηρέτρια! Εκείνη, φοβισμένη, θα τρέξει αμέσως στην καλή της φίλη, την Αμαλία.

Μόλις η Αμαλία ενημερωθεί για αυτή την είδηση – βόμβα, θα απευθυνθεί στον αδελφό της. Σύμφωνα με το περιοδικό Tivi, ο Άγης θα μάθει την αλήθεια για τους γονείς του και θα αντιληφθεί πως τόσο καιρό ζούσε ένα μεγάλο ψέμα.

Δίχως δεύτερη σκέψη, ο Άγης θα πάρει το αμάξι και θα τρέξει σε άγνωστο μέρος, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Η οικογένεια θα φρικάρει. Ο Άγης θα σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή του, μη μπορώντας να αντέξει αυτό το ψέμα..

Όλα θα τιναχθούν στον αέρα. Η Βικτώρια θα τρελαθεί από την αγωνία της και θα ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία. Ο Χριστόφορος θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει, όμως θα είναι μάταιο.

Μόλις το αμάξι του Άγη βρεθεί τρακαρισμένο και απομονωμένο, το σοκ όλων θα είναι τεράστιο.. Τι του έχει συμβεί;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *