Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 30 , 31 , 32

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 30 , 31 , 32. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 30 στις 30/1/23
Επεισόδιο 30
Δευτέρα
Η σιωπή της Άννας οδηγεί στην προφυλάκιση της με το Δημήτρη καταρρακωμένο να ορκίζεται ότι θα ανακαλύψει τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα. Όμως οι προσπάθειες του συγκρούονται με την θέση του ως εισαγγελέα.

Από την άλλη ο Σταύρος τον παρακολουθεί στενά για να τον προστατέψει από οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Το ίδιο και ο Σπύρος ο όποιος φοβάται ότι ο ίδιος θα καταστρέψει την καριέρα του. Η Άννα βρίσκεται συντετριμμένη στη φυλακή χωρίς να μπορεί να θυμηθεί σχεδόν τίποτα από κείνο το βράδυ.

Η συνάντηση της με το Δημήτρη είναι το μόνο πράγμα που της δίνει λίγο δύναμη. Κάθε φορά που τον κοιτάζει αισθάνεται πιο ήρεμη γνωρίζοντας πως θα ανέβει έναν Γολγοθά.

Εντωμεταξύ ο Αλέκος οργανώνεται για να συγκεντρώσει στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα δείχνοντας αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να την κλείσει στη φυλακή για τα καλά.

Ο Αντρέας είναι μόνος σύμμαχος του Δημήτρη λέγοντάς του πως θα διακινδυνεύσει κι αυτός στη θέση του για να αποδείξουν την αθωότητα της Άννας ψάχνοντας για στοιχεία παρά τις προειδοποιήσεις του Σταύρου. Τι είναι αυτό που θα βρει Ανδρέας και θα δώσει ελπίδες στο Δημήτρη και στην Άννα;

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 31 στις 31/1/23
Επεισόδιο 31
Τρίτη
Ο Δημήτρης και ο Αντρέας είναι σίγουροι ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος. Ο Σπύρος στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση στο Δημήτρη απομακρύνει τον Αντρέα από την υπόθεση της Άννας.

Ο Αντρέας και ο Δημήτρης μένουν χωρίς να έχουν τίποτα στα χέρια τους για να συνεχίσουν τις έρευνες ενώ η Άννα στη φυλακή προσπαθεί να θυμηθεί τι έγινε την μοιραία νύχτα. Η παραμονή της εκεί αποδεικνύεται σκληρή για την ίδια αλλά σωτηρία για τις συγκρατούμενές της.

Ο Αντρέας πιέζει την Νατάσσα να αποκαλύψει στην Δανάη την αλήθεια για εκείνον. Η Λίνα προσπαθεί να συνέλθει αλλά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σχολείο την οδηγούν στο να το εγκαταλείψει κρυφά και να έρθει πιο κοντά με την επικίνδυνη παρέα της Νεφέλης και του Άκη.

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 32 στις 1/2/23
Επεισόδιο 32
Τετάρτη
Ο Αλέκος πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Άννας φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία που την ενοχοποιούν. Από την άλλη ο Σταύρος τον υποψιάζεται ότι έχει σχέση με την απόδραση του Άγγελου. Ο Αλέκος όμως έχει ένα κρυφό άσσο στο μανίκι του που θα ανατρέψει τα πάντα.

Ο Δημήτρης μη έχοντας άλλη επιλογή παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του προκειμένου να βρει την αλήθεια και να αθωώσει την Άννα. Η απόφαση του Δημήτρη να εγκαταλείψει την εισαγγελία πέφτει σα βόμβα.

Οι άκαρπες προσπάθειες της Κλειώς να μάθει από τον Αλέκο για το πτώμα του Κοσμά εξοργίζουν το Γεράσιμο όποιος αποφασίσει να την εκβιάσει ακόμα περισσότερο με την κόρη της. Από την άλλη η Άννα στη φυλακή νιώθει ανίκανη να βοηθήσει τον εαυτό της.

Στην παρέα του Άκη, της Νεφέλης και της Λίνας μπαίνει πλέον και η Δανάη ενώ ο Άκης ετοιμάζει μια επικίνδυνη δουλειά και θέλει να μπλέξει και το Θοδωρή.

Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Άννα από την φυλακή μέχρι την δική. Και θα φτάσει πολύ κοντά. Όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή από την Κατερίνα. Τί απόφαση θα πάρει; Θα αφήσει ελεύθερη την γυναίκα που είναι μαζί με τον άντρα που αγαπάει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *