Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 67 , 68 , 69 , 70 , 71 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 67 στις 30/1/2023
Επεισόδιο 67
Δευτερά

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο. Πλέον αισθάνεται σαν να έχει φύγει ένα βάρος από πάνω της, έχοντας καθαρό μυαλό για να σκεφτεί τα επόμενα βήματα της.

Από την άλλη ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στην μετάθεση του πυκνώνουν. Ο Μανώλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας το λόγο για την Νάντια.

Την ίδια στιγμή η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει και ο Μαθιός απειλεί τον Σταύρο για τις φωτογραφίες και τον οδηγεί σε μία απρόσμενη αντίδραση.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 68 στις 31/1/2023
Επεισόδιο 68
Τρίτη

Μία παρεξήγηση προκύπτει ανάμεσα σε Παύλο και Καλλιόπη η οποία είναι σίγουρη ότι ο Παύλος κρύβεται πίσω από τον Φαρμάκη. Ο Σταύρος φοβάται για την αντίδραση του Παύλου μετά τις αποκαλύψεις και η Νάντια πηγαίνει στο σπίτι του Μάθιου να μείνει την ώρα που ο Νικηφόρος με το Μανώλη ξεκινάνε τα θερμοκήπια ψυχραμένοι.

Η- Αργυρώ προσπαθεί να αποφύγει τον Αστέρη αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις της. Η Βασιλική καταφεύγει στην Καλλιόπη για βοήθεια και ο Τόλης πιέζεται από παντού να αποκαλύψει το γράμμα που κρύβει. Η Νάντια προσφέρεται να βοηθήσει το Μαθιό με τον Ευθύμη.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 69 στις 1/2/2023
Επεισόδιο 69
Τετάρτη

Η αλήθεια για την σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη είναι πια στο φως και ο Παύλος αυτή τη φορά δεν θα κάνει πίσω. Η βεντέτα ξαναρχίζει. Όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Η Καλλιόπη ετοιμάζεται. “Αυτό δεν θα περάσει έτσι” μονολογεί αποφασίζοντας για μια ακόμη φορά να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Ο Μανώλης υποφέρει ακόμα για την Νάντια ενώ η Θοδώρα ξεκαθαρίζει τα όρια της στην σχέση της με το Λευτέρη. Ο Ευθύμης ψάχνει το γράμμα και ο Τόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Στέλλα. Ο Λευτέρης με τον Πάνο παραμονεύουν να πιάσουν τον Τόλη.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 70 στις 2/2/2023
Επεισόδιο 70
Πέμπτη

Τα ξαδέρφια της Μαρίνας καταφθάνουν κατόπιν εντολής του Παύλου όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει, Κανένας Βουρλάκης δεν πρέπει να έρθεις επαφή με Σταματάκη διαφορετικά η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Την ίδια στιγμή ο Σταύρος θέτει τελεσίγραφο στην Αργυρώ για την ασφάλεια του παιδιού. Παράλληλα ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη που επεμβαίνει για να σώσει τον Τόλη, πράγμα που δημιουργεί υποψίες στον Ευθύμη.

Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον Παύλο όμως εκείνος δεν ακούει το παραμικρό. “Πώς είναι δυνατόν να ξαναγυρίσεις σε αυτόν μετά απ’ όλα αυτά που μας έχει κάνει;” της λέει. “Σε παρακαλώ προσπάθησε να με καταλάβεις, δε χρειάζεται να οδηγηθούν πάλι τα πράγματα στα άκρα” του απαντά.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 71 στις 3/2/2023
Επεισόδιο 71
Παρασκευή

Η Άνω Ποριά βράζει μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς. Η Αργυρώ προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να δώσει τόπο στην οργή ενώ η Μαρίνα τον απειλεί ευθέως σε περίπτωση που πειράξει τον Αστέρη.

Από την άλλη ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση οδηγώντας την Καλλιόπη στα όρια της. Ο Ευθύμης προσπαθεί να μπλέξει το Μανώλη στις παράνομες δουλειές του. Την ίδια στιγμή που η Στέλλα λέει στον Τόλη να πεις την αλήθεια στον αστυνόμο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *