Παγιδευμένοι: Το έγγραφό βόμβα που αλλάζει την ροή των πραγμάτων

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι κορυφαίες καθώς ένα έγγραφο βόμβα που αλλάζει την ροή των πραγμάτων

Ο Δημήτρης κάνει τα πάντα για να βρει στοιχεία προκειμένου να βγάλει την αγαπημένη του από τη φυλακή όμως… η τελική απόφαση είναι στα χέρια της Κατερίνας .

Η σιωπή της Άννας οδηγεί στην προφυλάκιση της.Ο Δημήτρης καταρρακωμένος ορκίζεται ότι θα ανακαλύψει τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να την στηρίξει. Οι προσπάθειες του όμως συγκρούονται με την θέση του ως εισαγγελέας.

Ο Σταύρος τον παρακολουθεί στενά για να τον προστατέψει από οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση.Το ίδιο κάνει και ο Σπύρος, ο όποιος φοβάται ότι ο γιος του θα καταστρέψει την καριέρα του. Η Άννα βρίσκεται συντετριμμένη στη φυλακή χωρίς να μπορεί να θυμηθεί σχεδόν τίποτα από κείνο το βράδυ.

Η συνάντηση με το Δημήτρη είναι το μόνο πράγμα που της δίνει λίγη δύναμη. Την ίδια στιγμή ο Αλέκος οργανώνεται για να συγκεντρώσει στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα… θα κάνω τα πάντα για να την χώσω στη φυλακή για τα καλά, λέει.

Ο Αντρέας είναι μόνος σύμμαχος του Δημήτρη… Εχω καλά νέα! ούτε Ούτε αίμα, ούτε τρίχες ούτε ίχνη της δεν βρέθηκαν στο πιστόλι! Είναι καθαρό! του αναφέρει. Αρα την χτύπησαν με κάτι άλλο του απαντάει εκείνος, όταν την βρήκαμε φορούσε το παλτό της λέει ο Αντρέας και ο Δημήτρης του ζητάει να την εξετάσουν.

Στο παλτό βρίσκεται ένα αποτύπωμα σύμφωνα με το περιοδικό TVSIRIAL από ένα παπούτσι και το λέει στο φίλο του. Και οι δύο είναι σίγουροι ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος. Εντωμεταξύ, ο Σπύρος στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση στο Δημήτρη, απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση της Άννας.

Ο Αλέκος, πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Άννας φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία όπου την ενοχοποιούν, καθώς είναι πρωταθλήτρια σκοποβολής.Ο Δημήτρης μη έχοντας άλλη επιλογή, περνει μια μεγάλη απόφαση. Θα παραιτηθώ, λέει στον πατέρα του Μην πετάς τόσα χρόνια δουλειάς πολλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση σου και να έχουν την καριέρας σου του τονιζει, αλλά εκείνος δεν ακούει.

Η απόφαση του Δημήτρη θα πέσει βόμβα. Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Άννα από την φυλακή μέχρι την δίκη και θα φτάσει πολύ κοντά. Ολα θα κριθούν την τελευταία στιγμή από την Κατερίνα που αναλαμβάνει την υπόθεση.

Ο Σταύρος και ο Δημήτρης της πηγαίνουν τα στοιχεία που έχει ο καθένας. Ο πρώτος καταθέτει το διπλωμά της στην σκοποβολή και μια μαρτυρία ότι απείλησε πως θα σκοτώσει τον Αγγελο και ο δεύτερος, ζητεί την αποφυλάκιση της λόγω ελλιπών στοιχείων.

Είίναι στην κρίση της αν θα αφήσει ελεύθερη την Άννα.. Αργότερα η δικαστής δίνει ένα έγγραφο στην γραμματέα της. Εκείνη με τη σειρά της όταν βλέπει τον Δημήτρη στο διάδρομο του λέει συγχαρητήρια εισαγγελέα στείλε μου ένα έγγραφο στην φυλακή.

Εκείνος πηγαίνει στην Κατερίνα και της λέει Πήρες ανεπηρέαστη την απόφαση γιατί πράγματι την πιστεύεις; την ρωτάει Η αγάπη μου για σένα δεν έχει να κάνει με την υπόθεση. Οποιαδήποτε απόφαση και να έπαιρνα, πάλι θα συζητιόταν. Πήρα αυτό γιατί θεωρώ ότι είναι και η σωστή, του απαντάει.

Εκείνος την ευχαριστεί θερμά. Στη φιλάκη η Αννα, μαθαίνει για την αποφυλάκιση της. Εξω την περιμένει ο Δημήτρης. Μόλις την βλέπει τρέχει Τρέχει στην αγκαλιά του ευτυχισμένη… Μόνο που ευτυχία δεν θα κρατήσει για πολύ…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *