Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 27 , 28 , 29 από 23/1 ως 25/1/23

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 27 , 28 , 29. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 27 στις 23/1/23
Επεισόδιο 27
Δευτέρα
Τα αποτελέσματα της έρευνας για την δηλητηρίαση του Άγγελου στοχοποιούν κάποιο κοντινό του πρόσωπο. Την ίδια στιγμή η Άννα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακαλύψει που βρίσκεται ο πατέρας της δείχνοντας διατεθειμένη να βάλει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια της την ζωή.

Την ίδια ώρα ο Αντρέας περιμένει με αγωνία αν η Δανάη και η Νατάσα θα καταγγείλουν το Βλάση για τον ξυλοδαρμό. Ο Θοδωρής ανακοινώνει στο Σπύρο την πρόθεσή του να πιάσει δουλειά δίπλα στον παππού του κάτι που βρίσκει αντίθετο το Σπύρο ο όποιος ανακάλυψε ένα μεγάλο ψέμα που του έχει πει ο Γεράσιμος.

Ο Αλέκος και ο Άγγελος έχουν μια τρυφερή συνάντηση πατέρα γιου στην εντατική που κρύβει πολλά. Μέσα σε όλα αυτά η σχέση της Άννας και του Δημήτρη μοιάζει πλέον ακλόνητη όμως η μοίρα δε σταματά να παίζει περίεργα παιχνίδια.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 28 στις 24/1/23
Επεισόδιο 28
Tρίτη
Λίγο αργότερα ο Δημήτρης χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του όταν ανακαλύπτει πως η Άννα είναι εξαφανισμένη. “Θα τρελαθώ αν της συμβεί κάτι κακό” μονολογεί αγνοώντας πως η Άννα έχει πάρει μία παρακινδυνευμένη πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα η κοπέλα βρίσκεται στο αυτοκίνητο του Άγγελου ο όποιος το έχει σκάσει απ’ το νοσοκομείο.

Οι ώρες περνούν, ο Δημήτρης ψάχνει απεγνωσμένα να την βρει ενώ Σταύρος κατηγορεί τον Αλέκο, την Υβόννη και την Κλειώ για τον Άγγελο και προχωράει σε καταθέσεις για να ανακαλύψει την αλήθεια. Είναι όλοι ύποπτοι. Ο Σπύρος μετά το ψέμα του Γεράσιμου είναι έτοιμος να τον διώξει απ’ το σπίτι.

Μία νέα αποκάλυψη θα φέρει τον Σπύρο μπροστά σε ένα νέο δύσκολο δίλημμα. Οι έρευνες της αστυνομίας για την εύρεση της Άννας αποδίδουν καρπούς. Την βρίσκουν τραυματισμένη, μόνη και αβοήθητή σε κατάσταση σοκ ενώ ο Άγγελος είναι νεκρός.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 29 στις 25/1/23
Επεισόδιο 29
Tετάρτη

Η Άννα αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό της. Κι ενώ εκείνη είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα οι αρχές βρίσκουν το όπλο της στο πτώμα του Άγγελου. Μην έχοντας άλλη επιλογή ο Αντρέας αναγκάζεται να την συλλάβει.

Ο Δημήτρης αδυνατώντας να πιστέψει ότι η Άννα είναι ένοχη αρχίζει να ερευνά παράτυπα την υπόθεση για το τι έχει συμβεί. “Δεν θυμάμαι τίποτα, στ’ ορκίζομαι. Το μυαλό μου έχει θολώσει” του λέει σπαράζοντας στο κελί της.

Ο Σταύρος για μια ακόμη φορά βρίσκεται απέναντι από το Δημήτρη προσπαθώντας να τον κάνει να σταματήσει τις έρευνες. Ο τελευταίος όμως είναι αποφασισμένο να κάνει τα πάντα για να σώσει την Άννα. Γι’ αυτό και είναι διατεθειμένος να θέσει τον εαυτό του και την καριέρα του σε κίνδυνο

Ο Σπύρος είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την οικογένεια της Άννας για το τι της έχει συμβεί. Η εσωτερική του πάλη ανάμεσα στο καθήκον και την συνείδηση του είναι αβάσταχτη. Οι έρευνες δεν οδηγούν πουθενά. Η Άννα παραπέμπεται στον ανακριτή. Η σιωπή της επιβαρύνει την θέση της μέχρι που κάποια στιγμή θυμάται και όλα παγώνουν. Ποια είναι η αλήθεια

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *