Μαύρο Ρόδο Spoiler: Έρχεται συγκατοίκηση βόμβα

Έρχεται μια συγκατοίκηση στη σειρά “Μαύρο Ρόδο”, που θα σχολιαστεί αρκετά. Δύο πρωταγωνιστές θα μείνουν μαζί, ανατρέποντας τα δεδομένα και προκαλώντας τεράστιο κύμα αντιδράσεων..

Η Ελισάβετ θα πάρει μία μεγάλη απόφαση: Να εγκαταλείψει το μοναστήρι. Τα τελευταία γεγονότα έχουν αναστατώσει ιδιαίτερα τη Μονή, για αυτό και η Ηγουμένη ανακοίνωσε στη νεαρή πως θα περάσει αρκετές δοκιμασίες για να παραμείνει στο πλευρό τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, η Ελισάβετ θα πιεστεί πολύ ψυχολογικά και θα αναθεωρήσει. Μάλιστα, η ίδια θα θελήσει να παρηγορήσει αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή τον Πέτρο, ο οποίος θρηνεί για την μητέρα του.

Έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη, η Ελισάβετ θα μαζέψει τα πράγματά της και θα επιστρέψει στο χωριό της. Βέβαια, όχι για πολύ.. Μία συγκατοίκηση θα σκάσει σαν κεραυνός που θα ενοχλήσει ιδιαίτερα τον Λευτέρη, αλλά και τον Γεράσιμο, στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Η Ελισάβετ θα μείνει για κάποια βράδια στον Πέτρο, με αποτέλεσμα αυτός ο έρωτας να φουντώνει. Ο Λευτέρης, αν και στην αρχή θα χαρεί, θα ζητήσει από την κόρη του να επιστρέψει στο σπιτικό τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Γεράσιμος θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο και όλα θα τιναχθούν στον αέρα.. Θα μετανιώσει η Ελισάβετ την απόφασή της; Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιπες μοναχές;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *