Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 51 , 52 , 53 , 54

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 51 , 52 , 53 , 54 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 51 στις 29/1/2023
Επεισόδιο51
Κυριακή

Ο Γεράσιμος γίνεται έξω φρενών με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα και έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελισάβετ. Δεν καταφέρνει να τους απομακρύνει κι ένας δημοσιογράφος ακολουθεί την Ελισάβετ στο νοσοκομείο που πηγαίνει να επισκεφτεί τον Πέτρο.

Θα τραβήξει μία φωτογραφία των δυο τους που θα γίνει viral στο διαδίκτυο. Το γεγονός αυτό προκαλεί αναταραχή στο μοναστήρι και η Κασσιανή σπεύδει να το εκμεταλλευτεί. Ο Γεράσιμος γυρίζει την Ελισάβετ στο μοναστήρι αλλά εκεί υπάρχουν κι άλλοι δημοσιογράφοι.

Την ίδια ώρα ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα και η Πολυξένη προσπαθεί να φέρει τον Θέμη με τα νερά της. Από την άλλη η Αλεξία βρίσκει ένα φάκελο που είχε αφήσει η Αγγελική ειδικά για εκείνη.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 52 στις 30/1/2023
Επεισόδιο52
Δευτέρα

Ο Πέτρος βλέποντας την πίεση που ζει η Ελισάβετ από τους δημοσιογράφους στο μοναστήρι ψάχνει να βρει τρόπο να φύγει απ’ το νοσοκομείο και η Αλεξία προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να συναντήσει τον Βίκο και να του δώσει από κοντά το γράμμα που άφησε για εκείνον η Αγγελική.

Η Όλγα προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για το Λευτέρη σε μια προσπάθεια να τους τα ξαναβρεί με την Πολυξένη ενώ η Ηγουμένη ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος αιφνιδιάζει το Μανόλη αποκαλύπτοντας του ένα σκοτεινό μυστικό που κρατούσε μέσα του για πολλά χρόνια.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 53 στις 31/1/2023
Επεισόδιο53
Τρίτη

Οι δοκιμασίες της Ελισάβετ δεν έχουν τέλος και την κάνουν να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στον πατέρα του το ένοχο μυστικό του και ο Βίκος με την Αλεξία θα συναντηθούν κρυφά.

Ο Λουκάς αρχίζει να έχει κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την Θάλεια και η Κασσιανή θα βγει εκτός ορίων αναγκάζοντας τον μητροπολίτη να της προτείνει την απομάκρυνση της από την Μονή, με αντάλλαγμα την ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι.

Ο Πέτρος ετοιμάζεται να το σκάσει για άλλη μία φορά. Η απόφαση της Ελισάβετ να εγκαταλείψει το μοναστήρι θα τους αφήσει όλους άφωνους.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 54 στις 1/2/2023
Επεισόδιο54
Τετάρτη

Η απόφαση της Ελισάβετ να φύγει απ’ το μοναστήρι είναι οριστική και ο Λευτέρης δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος. Η Ηγουμένη συνεχίζει να ανησυχεί για την Κασσιανή η οποία ενώ δέχεται αυστηρό επιτίμιο από τον ίδιο τον μητροπολίτη δε σταματά τις δολοπλοκίες της.

Αυτή τη φορά προσπαθώντας να εμπλέξει και πάλι το Σαράντο ο Βίκος συναντά την Κύρα ζητώντας της βοήθεια για να φτάσει το γράμμα της Αγγελικής στα χέρια του παρακάμπτοντας την Αλεξία. Ο Πέτρος παρακούει τις εντολές του γιατρό και καταφέρει να βγει απ’ το νοσοκομείο με τη βοήθεια του Λουκά.

Ο Παναγιώτης αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη κίνηση προς την Αλεξία, η εξέλιξη όμως δεν είναι αυτή που θα περίμενε. Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει αφού ο Καστρινός καταφέρνει να φτάσει σε ένα μάρτυρα κλειδί. Η Ελισάβετ θα συναντήσει στη δουλειά του πατέρα της τον τελευταίο άνθρωπο που θα περίμενε να βρει εκεί.

Η άφιξη του Πέτρου στη Γερακιανή αναστατώνει την Ελισάβετ. Την ίδια ώρα που ο Θέμης μαθαίνει από ένα πρόσωπο κλειδί πληροφορίες για ένα δικό του άνθρωπο υπεράνω υποψίας η Θάλεια αρχίζει και εισχωρεί όλο και περισσότερο στη σχέση του Βίκου με το Θέμη συλλέγοντας όλο και περισσότερες πληροφορίες.

Η Αλεξία και ο Βίκος έχουν άλλη μία συνάντηση την ώρα που ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου. Η Πολυξένη ξεκαθαρίζει στην Όλγα ότι δεν πρόκειται να ξανά επιστρέψει στην Γερακιανή και ότι ο Λευτέρης είναι πλέον παρελθόν. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα μείνει για άλλη μια βράδια κάτω από την ίδια στέγη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *