Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα κάνει ληστεία σε σπίτι

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα κάνει ληστεία σε σπίτιΜία ληστεία, στην γη της ελιάς, θα βάλει τη Δήμητρα σε κίνδυνο. Μετά τον θάνατο του Κίμωνα, τίποτα δε θα είναι το ίδιο… Η Δήμητρα θα χάσει το μυαλό της και θα κάνει τα πάντα, για να αποδείξει πως ο αγαπημένος της δεν αυτοκτόνησε.

Όσο ο Δημοσθένης διψά για εκδίκηση κι ετοιμάζει το δολοφονικό του σχέδιο, τόσο η Δήμητρα “χώνεται” στα μυστικά του “χωράφια” και ξεκινά τις έρευνες! Στόχος της είναι να τον ξεσκεπάσει και να τον κλείσει στη φυλακή!

Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο Κουράκος, εξοργισμένος, της ζητάει να μαζευτεί και να ακούσει τις οδηγίες που έχει να της δώσει. Η Δήμητρα, όμως, είναι αποφασισμένη!

Έτσι, ένα βράδυ, η Δήμητρα εισβάλλει στο σπίτι του Δημοσθένη, στην γη της ελιάς και πραγματοποιεί… Ληστεία! Αρχίζει να πετάει πράγματα και να ψάχνει στο γραφείο του, κρύβοντας τα αποτυπώματά της..

Αυτό που βρίσκει, της κόβει την ανάσα. Ένα βιβλιάριο συναλλαγών, το οποίο αποδεικνύει πως οι Καπερνάροι έχουν πολύ μαύρο χρήμα… Το κουβάρι σιγά σιγά ξετυλίγεται και ο Δημοσθένης κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *