Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 88 , 89 , 90 , 91 , 92

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 88 , 89 , 90 , 91 , 92 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 88 στις 29/1/2023
Επεισόδιο 88
Κυριακή

Ο Φίλιππος μαθαίνει την αλήθεια για την συγγένεια του με την Ειρήνη και σοκάρεται. Η Χάιδω όμως της ζητά να σεβαστεί το πένθος της οικογένειας της και να μην κάνει καμία νύξη. Την ίδια ώρα η Βασιλική σώζει την Ειρήνη από βέβαιο θάνατο και ο Στάθης την εκλιπαρεί να σταματήσει τις τρελές γιατί αυτή ήταν η χαριστική βολή για τους γονείς της.

Στην αγρυπνία του Κίμωνα η Ασπασία με τη Δήμητρα στέκονται δίπλα στο φέρετρο και μοιρολογούν. Το ξημέρωμα όλο το χωριό παρίσταται στην κηδεία με την οικογένεια και τη Δήμητρα να βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης.

Κυριευμένος από πόνο ο Δημοσθένης ορκίζεται να πάρει εκδίκηση από τον Κεφάλα και ο Κωσταντίνος του δίνει όσες πληροφορίες κατάφερε να συλλέξει. Εντωμεταξύ οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν ακόμα μία επίσκεψη στο σπίτι του Ισίδωρου και όλα δείχνουν πως η αναφορά τους θα έχει θετικό πρόσημο.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 89 στις 30/1/2023
Επεισόδιο 89
Δευτέρα

Ο Χρήστος δέχεται απειλές από τους μπράβους της νύχτας που πωλούν προστασία στα μαγαζιά αλλά εκείνος δεν ενδίδει στις απαιτήσεις τους. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να του σπάσουν το μαγαζί. Συγχρόνως ο Κουράκος μέτρα τις μέρες μέχρι την έκδοση του διαζυγίου ενώ η Μαρίνα αισθάνεται αδιαθεσία και ο Μάνος θορυβείτε.

Από την άλλη η Ιουλία συναντά την Βασιλική και μέσα από τα δικά της βιώματα την κάνει να δει την πραγματική διάσταση της κατάσταση με το Φίλιππο. Ο Γεράσιμος έχει καταλάβει ότι ο Άλεξ κρύβει τα πραγματικά του συναισθήματα και του κλείνει ραντεβού προκειμένου να βρεθούν και να μιλήσουν οι δυο τους.

Το μόνο που θέλει ο Αλέξης είναι να τον βγάλει για πάντα απ’ τη ζωή της μητέρας του και ξέρει πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει να συμβεί αυτό. Να τον δολοφονήσει. Έτσι οι δυο τους συναντιούνται. Ο Άλεξ τον ρίχνεις στο γκρεμό με την σκηνή αυτή να προκαλεί σοκ και ανατριχίλα.

Συγχρόνως η Δήμητρα αρνείται να πιστέψει ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε και επικοινωνεί με ένα συνάδελφο της στην Αθήνα ζητώντας του να ψάξει στοιχεία για την εταιρεία του Δημοσθένη.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 90 στις 31/1/2023
Επεισόδιο 90
Τρίτη

Μέσα σε όλα αυτά, τα μουδιάσματα στα χέρια της Μαρίνας συνεχίζονται και ο Μάνος ανησυχεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η Αρετή κάνει τα μάγια της έξω απ’ το σπίτι της Ιουλίας. Για κακή της τύχη όμως η Ιουλία έρχεται εκείνη την ώρα και την πιάνει επαυτοφώρο.

Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας οργανώνει μεγάλο τραπέζι με καλεσμένη μεταξύ άλλων και την Αθήνα. Ο Φίλιππος συναντά την Ειρήνη στο δρόμο και η Χάιδω αγχώνεται ότι μπορεί να του ξεφύγει η αλήθεια για την συγγένεια τους.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 91 στις 1/2/2023
Επεισόδιο 91
Τετάρτη

Ο Δημοσθένης παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος αλλά κι από επικεφαλής της παράταξης του και προτείνει στον Κωσταντίνο να αναλάβει την αρχηγία. Ο Φίλιππος στέλνει οικονομική βοήθεια στην Βασιλική καθώς οι τύψεις τον έχουν κυριεύσει ενώ οι μπράβοι πάνε στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους.

Η αστυνομία συλλαμβάνει το Χρήστο για το φόνο του ενός και τον ανακρίνει. Η θέση του φαίνεται πως είναι δύσκολη καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του. Ο Λυκούργος αναλάμβανα τον καθοδηγήσει πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Ο Φίλιππος προσπαθεί για μια ακόμη φορά να πείσει την Βασιλική να το συγχωρέσει αλλά αυτή παραμένει ανένδοτη. Μέχρι που ο Στάθης εσκεμμένα τις βάζει μια ιδέα που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της.

Την ώρα που ο Δημοσθένης έχει πάει στην Αθήνα και προετοιμάζει το εκδικητικό χτύπημα στο σπίτι του Κεφάλα, η Μαργαρίτα μαθαίνει από το Λυκούργο και την Χάιδω το τραγικό νέο για το χαμό του Γεράσιμου.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 92 στις 2/2/2023
Επεισόδιο 92
Πέμπτη

Η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου συγκλονίζει την Μαργαρίτα και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα. Η Μαργαρίτα βυθίζεται στο πένθος. Νέα στοιχεία στην υπόθεση ανατρέπουν την θεωρία του ατυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει. Την ίδια ώρα ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για το θάνατο του Ηλία και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί.

Η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στο Φίλιππο ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας.

Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα στο δημαρχείο. Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης το οποίο της κινεί την περιέργεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *