Σασμός Spoiler: Ο Παύλος δίνει εντολή θανάτου για τον Αστέρη

Μόλις ο Παύλος μαθαίνει για τη σχέση της ανιψιάς του με τον Αστέρη Σταματάκη, όλα αλλάζουν, στη σειρά Σασμός. Η οργή του τον κυριεύει και δυσκολεύεται να σκεφτεί λογικά.. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να ενωθεί η οικογένειά του, με τους Σταματάκηδες.

Όσο κι αν η Αργυρώ προσπαθεί να του μιλήσει, είναι μάταιο. Ο Παύλος δεν ακούει κουβέντα. Ειδικά, όταν μαθαίνει πως το ζευγάρι αυτό έσμιξε ξανά, βάζει σε εφαρμογή το θανατηφόρο σχέδιό του..

Οι μέρες περνούν και ο Παύλος δίνει εντολή θανάτου για τον Αστέρη Σταματάκη, στη σειρά Σασμός. Η αιματηρή βεντέτα συνεχίζεται, με τον χειρότερο τρόπο. Ο Αστέρης δεν περιμένει σε καμία περίπτωση αυτό που ακολουθεί.

Ο Παύλος είναι έτοιμος να τον ισοπεδώσει. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός βλέπουν με τα μάτια τους την καταστροφή να πλησιάζει. Αργυρώ και Μαρίνα κάνουν τα πάντα, για να ηρεμήσουν τον Παύλο, όμως δε τα καταφέρνουν.

Η εντολή θανάτου έχει δοθεί και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Θα καταφέρει ο Παύλος να σκοτώσει τον Αστέρη; Μήπως ήρθε η ώρα να πει η Αργυρώ την αλήθεια για το μωρό;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *