Παράδεισος Κυριών: Ομηρία στο πολυκατάστημα

Παράδεισος Κυριών: Ομηρία στο πολυκατάστημαΟ Ντίνος, η Μιράντα και ο Μάρκος πέφτουν θύματα ομηρίας από τους ληστές που εισβάλουν στο πολυκατάστημα, στον Παράδεισο Κυριών.

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στον Παράδεισο Κυριών με τους ληστές να φέρνουν τα πάνω κάτω στο πολυκατάστημα. Η ζωή της Μιράντα θα βρεθεί σε κίνδυνο με τους αδίσταχτους ληστές

Όσα θα δούμε στις 18/1

Μέσα στο Παράδεισο η ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά τα πράγματα για τον ληστή δε πάνε ακριβώς όπως τα έχει σχεδιάσει. Οι ανατροπές και οι συγκρούσεις μέσα στο μαγαζί είναι πολλές και επηρεάζουν όλους τους πρωταγωνιστές που βρίσκονται παγιδευμένοι εκεί. Κάποιοι από αυτούς θα κινδυνέψουν πολύ σοβαρά και με τρόπο που δεν έχουν φανταστεί ούτε στον χειρότερο τους εφιάλτη. Τα γεγονότα θα οδηγήσουν τη Σύρμω σχεδόν σε κατάρρευση, ενώ η Όλγα για πρώτη φορά θα υποψιαστεί ποια μπορεί να είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το κτίριο του «Παραδείσου».

Ο Αποστόλης φυτεύει μια υποψία στο μυαλό της Αμαλίας και ο Άγης με τις επιλογές του την εξοργίζει σε σημείο που την αναγκάζει να τον απειλήσει για να του βάλει μυαλό. Η Βικτώρια ζητάει μια μεγάλη χάρη από τον Χριστόφορο αλλά δεν έχει την ανταπόκριση που θα ήθελε, ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του την βάζει σε μεγάλο κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος παρασύρεται σε ένα μονοπάτι που δεν πίστευε ποτέ ότι θα το ακολουθήσει. Θα καταφέρει να φτάσει η αστυνομία στον Παράδεισο των Κυριών και να αποτρέψουν την ληστεία ή θα οδηγηθεί στην παρακμή του το πολυκατάστημα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *