Σασμός: Τα αποτελέσματα του τεστ DNA φέρνουν την ανατροπή

Κι όμως, ένα ακόμη τεστ DNA θα πραγματοποιηθεί στη σειρά Σασμός και θα ταράξει τις ισορροπίες. Η Νάντια είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να ανακαλύψει ποιος είναι, τελικά, ο πατέρας της.

Ο Μαθιός, όσο κι αν ξεκαθαρίζει στην Βασιλική, αλλά και στην ίδια, πως δεν είχε καμία σχέση με την μητέρα της, τόσο οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό. Η Βασιλική θέλει να φτάσει στην αλήθεια και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει, είναι… το τεστ!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πνιγμένες στα χρέη δύο ηρωίδες της σειράς

Οι μέρες περνούν και η Νάντια με τον Μαθιό πηγαίνουν για εξετάσεις. Φυσικά, τα αποτελέσματα σκάνε σαν κεραυνός στο σπίτι των Σταματάκηδων. Από το τεστ αποδεικνύεται πως ο Μαθιός δεν είναι ο πατέρας της Νάντιας…

Τα αποτελέσματα του τεστ DNA ταράζουν και τον Νικηφόρο, ο οποίος βλέπει τη ζωή του να γκρεμίζεται, στη σειρά Σασμός. Ο Στεφανής ήταν ένα κάθαρμα και κακώς τον είχε τόσα χρόνια ως πρότυπο…

Διαβάστε Επίσης  Ποιος Παπαδόπουλος: Το πρώτο τρέιλερ και η ημερομηνία πρεμιέρας

Ποια θα είναι η σχέση του τώρα με την Νάντια και πώς θα αντιδράσει, όταν την δει να περνά τα σκαλιά του σπιτιού του, για να μείνει; Η οικογένεια βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *