Η Γη της Ελιάς – Αλέξης: «Ένας δεσμός μαζί σας, είναι το τελευταίο που χρειάζεται η μάνα μου»

Ο Αλέξης επιτίθεται με σκληρά λόγια και ειρωνείες στο Γεράσιμο στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Ο σύντροφος της Μαργαρίτας, ο Γεράσιμος επισκέπτεται τον Αλέξη στη ταβέρνα που εργάζεται και του ζητεί να μιλήσουν.

Ο Γεράσιμος επιζητεί μια καλή σχέση με τον γιο της Μαργαρίτας στον οποίο και θα δούμε να λέει: «Αλέξη καταλαβαίνω και την δυσκολία των ανθρώπινων σχέσεων γενικά και την ιδιαιτερότητα των σχέσεων ανάμεσα σε γονιούς και παιδιά. Όπως θα ξέρεις έχω κι εγώ ένα γιο. Σε μερικά πράγματα τα παιδιά αντιδρούν σχεδόν το ίδιο, όταν έχει να κάνει με τους γονείς τους. Δεν δέχονται ότι έχουν δικαίωμα στην προσωπική ζωή. Και ο Μάριος μου ίσως να μην ένιωθε ευτυχής για την σχέση μου με την μητέρα σου όπως κι εσύ»

Η Γη της Ελιάς – Αλέξης: «Ένας δεσμός μαζί σας, είναι το τελευταίο που χρειάζεται η μάνα μου»

Τα λόγια του Γεράσιμου φουντώνουν ακόμη περισσότερο τον Αλέξη ο οποίος επιμένει σταθερά στη δική του άποψη, στη «γη της ελιάς». Έτσι ο γιος της Μαργαρίτας χωρίς κανένα απολύτως δισταγμό θα επιτεθεί φραστικά στο Γεράσιμο τον οποίο παράλληλα θα ειρωνευτεί με το χειρότερο τρόπο.

«Ένας δεσμός μαζί σας, είναι το τελευταίο που χρειάζεται η μάνα μου. Εσείς ήρθατε εκδρομούλα, θέλετε να περάσετε καλά σ’ όλα τα επίπεδα και να γυρίσετε στην βάση σας ευχαριστημένος», τονίζει προς τη πλευρά του Γεράσιμου ο Αλέξης και συνεχίζει: «Η μάνα μου όμως έχει εδώ την ζωή της, έχει βρει τους ρυθμούς της και μόνο αναστάτωση της φέρνετε. Λοιπόν έχω να σας δώσω μια συμβουλή. Μπείτε στο ίντερνετ, υπάρχουν σάιτ με νέες κοπέλες που ευχαρίστως θα ζεστάνουν το κρεβάτι σας, με το αζημίωτο βέβαια».

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *