Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Ή αυτόν ή την οικογένεια σου»

Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Ή αυτόν ή την οικογένεια σου»

O Ισίδωρος, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, δίνει τελεσίγραφο στην ανιψιά του, Μυρτάλη. Ο ισχυρός άνδρας θέλοντας να μην διεκδικήσει ο Καπερνάρος μετοχές από την εταιρία διατίθεται να πληρώσει αυτό το χρέος της Μυρτάλης απέναντί του.Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Ή αυτόν ή την οικογένεια σου»

 

Τι θα δούμε απόψε 17/1 στην Γη της Ελιάς;

Ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν όμορφες στιγμές στις Σπέτσες, αλλά το ευχάριστο κλίμα χαλάει όταν ο Μάνος μαθαίνει για τα κατορθώματα της Μυρτάλης και το μπλέξιμο με τον Δημοσθένη. Η Μυρτάλη, απαρηγόρητη από την εξέλιξη, ζητά συμπαράσταση από τον Αλέξη, αλλά και αυτός της γυρνάει την πλάτη. Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη για τις καλές προθέσεις του ως προς τη Μαργαρίτα.

 

 

Η Ιουλία και ο Στάθης αποφασίζουν να προχωρήσουν σε πολιτικό γάμο, ενώ ο Κουράκος πολιορκεί σθεναρά την Ευτυχία. Η Αθηνά, η Μαργαρίτα κι η Χάιδω φτάνουν στο Σούνιο και η Μαρία σπεύδει να τις καλωσορίσει. Ο Δημοσθένης βάζει στη «δουλειά» τον Θανάση και του εμπιστεύεται τις υποθέσεις των ναρκωτικών.

Τέλος, ο Ισίδωρος, απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, κάνει μια έξυπνη κίνηση: αποφασίζει, αντί να παραχωρήσει μετοχές στον Δημοσθένη, να τον πληρώσει και να πάρει τις ανάλογες μετοχές από τη Μυρτάλη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *