Άγρια Γη: Ο Άρης καίει την Όλγα με κατάθεση φωτιά

Άγρια Γη: Ο Άρης καίει την Όλγα με κατάθεση φωτιάΟ Άρης θα τυλίξει σε μια κόλα χαρτί την Όλγα και θα αναγκάσει τον Χρήστο να ομολογήσει καίγοντας την, στην Άγρια Γη.

Στο σημερινό επεισόδιο της Άγριας Γης θα δούμε την Ελπίδα να μην μπορεί να κρατήσει κρυφή την σχέση της με τον Άρη και να μιλάει στην μητέρα της. Την ίδια ώρα ο Άρης υπό τον φόβο μήπως η Χριστίνα τα αποκαλύψει όλα αναλαμβάνει δράση.

Όσα θα δούμε στις 17/01

Κανείς δεν ξέρει τις προθέσεις της Χριστίνας και ο φόβος, ότι θα αποκαλύψει στην Όλγα την αληθινή ταυτότητα του Άρη, εντείνεται. Ο Αντώνης, σε απόγνωση για το μέλλον της εταιρίας, εκμυστηρεύεται στην Ελπίδα ότι σαμποτάρει τις κινήσεις του, βλάπτοντας έτσι την εταιρία, αλλά και την ίδια την Ελπίδα και της ζητάει να τον βοηθήσει να τη σταματήσουν.

Η Μυρτώ δείχνει σημάδια πανικού και φεύγει από το σπίτι της Αθηνάς για να γυρίσει στην κρυψώνα που ήταν πριν. Στέφανος και Ελπίδα αποφασίζουν να μιλήσουν στον Κωστή για το διαζύγιό τους. Οι ελπίδες του Μάνου πως θα βρει μάρτυρες για τον Αντώνη Παππά, που θα ελαφρύνουν τη θέση της Νάντιας, διαψεύδονται.

Ο Άρης συμφωνεί με τον Χρήστο, να τον φυγαδέψει, αφού πρώτα του δώσει την ομολογία του, που θα καταστρέψει την Όλγα και τον φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που θα του προμηθεύσουν παράνομα χαρτιά, για να φύγει. Η συνάντηση μαζί τους όμως, έχει κακή κατάληξη, κυρίως για τον ίδιο τον Άρη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *