Survivor All Star ασυλία 15/01: Οριστικό! Ποια ομάδα κερδίζει τη 1η ασυλία; – Διάσημοι ή Μαχητές;

Survivor All Star ασυλία 15/01: Οριστικό! Ποια ομάδα κερδίζει τη 1η ασυλία; – Διάσημοι ή Μαχητές;

Survivor All Star ασυλία 15/01: Οριστικό! Ποια ομάδα κερδίζει τη 1η ασυλία; – Διάσημοι ή Μαχητές;

 

Survivor All Star ασυλία 15/01: Το Survivor All Star ξεκινάει και η τηλεθέαση είναι έτοιμη να χτυπήσει κόκκινο με το καλημέρα.

Οι λόγοι πολλοί. Πάμε να μάθουμε έναν από αυτούς;

Survivor All Star ασυλία 15/01: Ποια ομάδα κερδίζει – Το φετινό Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. Πιο δυνατά που μάλιστα ίσως να χαροποιεί και λίγο τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η φετινή χρονιά είναι μία χρονιά μέσα στη μυθοπλασία, τότε πάει καλά.

H τηλεθέαση με τις απανωτές ανατροπές δεν πέφτει, οπότε γιατί το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ συνεχίζει ακλόνητο. Έρχεται ακόμα μία εβδομάδα και σίγουρα οι ανατροπές αναμένεται να είναι αρκετές.

Το Survivor σιγά σιγά ξεκινάει να έρχεται στην επιφάνεια. Μάλιστα σύντομα θα το δούμε και στην οθόνη μας. Πότε; Σύντομα και η ημερομηνία θα είναι πιο κάτω για την ημέρα προβολής. Η παραγωγή το 90% των παικτών τους έχει κλείσει. Πλέον μένουν κάποιες πινελιές ώστε να ολοκληρωθεί το πάζλ.

Νέα εβδομάδα, νέα δεδομένα έρχονται στην οθόνη μας. Η 1η εβδομάδα έφυγε με τους Διάσημους να τα παίρνουν (σχεδόν) όλα. Μόνο μία ασυλία έχασαν και βρέθηκαν και φαγωμένοι, αλλά και με πολύ υψηλότερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 16/1: Βουτιά στις λάσπες για μία ασυλία

Από την άλλη η ομάδα των Μαχητών έδειξε ότι δεν είναι και στα καλύτερά τους. Εδώ να πούμε σε αυτό βοήθησε και η παραγωγή η οποία με την μοιρασιά των παικτών τα έκανε ανάστα ο κύριος. Άνισες οι ομάδες και σίγουρα ευνοημένοι η ομάδα των Διασήμων, αφού έχει τρεις Survivors μέσα. Έχει τρεις νικητές μέσα. Και αν ο Στάθης ο Σχίζας δεν ήταν ποτέ ο υπερπαίκτης που μπορεί να σηκώσει μία ομάδα πάνω του, οι Κατσούλης, Μάριος και Δαλάκα είναι τέτοιοι παίκτες που μπορούν να το κάνουν.

Οι Μαχητές όμως ίσως αρχίσουν να ανεβαίνουν με ορισμένα κριτήρια. Δεν ξέρουμε αν την Κυριακή μπει ο Κόρο, ίσως και να μπει όπως ακούγεται, είναι ένα σημείο που θα τους βοηθήσει. Άλλο Κονδυλάτος, άλλο Κόρο. Καταλαβαίνεται τον λόγο φαντάζομαι. Τόσο αγωνιστικά, όσο και στη καλύβα που είναι μαέστρος στο ψάρεμα και ο βυθός είναι το στοιχείο του, ακόμα και χωρίς εξοπλισμό.

Survivor All Star ασυλία 15/01: Ποια ομάδα κερδίζει τη 1η ασυλία; – Διάσημοι ή Μαχητές;
Πάμε τώρα λοιπόν και στο κομμάτι νίκης για τη 1η ασυλία. Εκεί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ξεκάθαρα με την Κόκκινη ομάδα να έχει προβάδισμα. Οι ισορροπίες όλες αλλάζουν, μιας και όπως μάθαμε και έγινε γνωστό θα έχουμε από την προσεχή Κυριακή λάδι, αλεύρι και ρύζι. Επανέρχονται οι προμήθειες και πάλι στις δύο παραλίες. Αυτό σίγουρα θα δώσει περισσότερη ώθηση στους Μαχητές.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler αποχώρηση 8-4: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι η 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Οι Διάσημοι τρώνε από την 1η εβδομάδα, άρα είναι κάτι συνηθισμένο για εκείνους. Οπότε; Σας είχαμε δώσει την 1η πληροφορία που έσκασε και όπως ήτα φυσικό δύσκολα θα πέφταμε έξω. Οριστικό λοιπόν και με πληροφορία από τον Άγιο Δομίνικο οι Μαχητές θα είναι εκείνοι που θα πάνε στη 1η ψηφοφορία του νησιού για την 2η εβδομάδα ως θεατές. Φυσικά μαζί με την ασυλία κερδίζουν και ένα θρεπτικό γεύμα λουκουμάδες με μέλι. όλοι γνωρίζουμε άλλωστε πόσο σημαντικό είναι το μέλι στη ζωή ενός ανθρώπου και τι ενέργεια σίγουρα θα τους δώσει.

«Όλα τα Spoiler για τα αγαπημένα σας Reality η σειρές αποκλειστικά και μόνο ΕΔΩ! Αν θέλετε να είστε ΠΑΝΤΑ ένα βήμα πιο μπροστά κάντε ένα Like (Κλικ εδώ) στην σελίδα που αφορά μόνο τα Spoiler. Μείνε ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις…»

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *