Σασμός: Εντολη θανάτου για την Μαρίνα

Σασμός: Εντολη θανάτου για την ΜαρίναΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δυσαρεστες καθώς θα δούμε πως δίνεται εντολή θανάτου για την Μαρίνα

Ο Ευθύμης Φαρμάκης έχει μάθει να μην αφήνει εκκρεμότητες στην προσωπική του ζωή και μία από αυτές είναι η εκδίκηση που χρωστάει στον Αντώνη Φραγκιαδάκη. Τον άνθρωπο που του στέρησε την ευτυχία με τον θάνατο της γυναίκας του, Ρέας.

Θα έλεγε κανείς πως ζει και αναπνέει για να δει τον Αντώνη στο χώμα. Πιο συγκεκριμένα, από τη στιγμή που ο δεύτερος σκότωσε τη γυναίκα του και ο χρόνος πάγωσε για εκείνον και τη ζωή του, το μόνο που σκέφτεται και θέλει είναι να δει και τον ίδιο νεκρό.

Όμως, όπως είδαμε σε ένα από τα επεισόδια που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο, ο ισχυρός άνθρωπος της νύχτας αποφάσισε τελικά να μη στερήσει από τον Αντώνη το δικαίωμα της ζωής αλλά να του στερήσει το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή του και αυτό είναι σίγουρα η σχέση του με τη Μαρίνα!

Καλά καταλάβατε, ο Ευθύμης βάζει στο στόχαστρο τη Μαρίνα Βρουλάκη, γιατί ξέρει πως μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κάνει τον διοικητή της αστυνομίας να πονέσει πραγματικά. «Σκοτώστε τη! Με τον τρόπο που κι εκείνος σκότωσε τη γυναίκα μου! Πιο δίκαιο δεν θα μπορούσε να είναι», διατάζει τους ανθρώπους του, που δεν πιστεύουν στα αυτιά τους με τις αποφάσεις του.

Η Αιμιλία, που έχει αρχίσει να ανησυχεί για την τροπή που μπορεί να πάρουν τα πράγματα, από καιρό έχει ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό να μεταθέσει στην Αθήνα τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, με τη δικαιολογία πως είναι πολύ ικανός και άξιος και του αξίζει μια προαγωγή.

Οπως όμως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το περιοδικό TV24 , η πρόταση από την Αθήνα δεν θα αργήσει να του χτυπήσει την πόρτα και όταν η Μαρίνα ακούσει τα νέα με χαρά, ο Αντώνης θα της προτείνει να φύγουν μαζί για την πρωτεύουσα. «Αλήθεια πιστεύεις ότι θα σε άφηνα εδώ μόνη σου; Εκαμα τόσα χρόνια να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου και τώρα που σε έχω θα σε χάσω;».

Η Μαρίνα δεν θα κρύψει τις επιφυλάξεις της στο να τον ακολουθήσει, γνωρίζοντας μάλιστα πως η Αργυρώ περνάει άσχημα σε ό,τι αφορά στην υπόθεση με την επιμέλεια του παιδιού της. Ακόμα και τότε όμως ο Αντώνης θα βρει τη λύση που θα της ταιριάζει.

«Δεν θα πάμε στην άλλη άκρη του κόσμου. Μέχρι την Αθήνα θα πάμε. Οποια στιγμή το θες, θα έρχεσαι για να βλέπεις την κόρη και τον εγγονό σου. Δεν θα αντέξω για πολύ μόνος μου αν δεν έρθεις», της μηνύει και η Μαρίνα αποφασίζει να τον ακολουθήσει. Στο μεταξύ, η Αιμιλία θα τον πιέζει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το νησί καθώς πιστεύει ότι ο κίνδυνος παραμονεύει.

Αντώνης και Μαρίνα στην Αθήνα

Η είδηση της φυγής του Αντώνη θα πέσει σαν κεραυνός πάνω από το σκοτεινό γραφείο του Ευθύμη, που έχει ορκιστεί στη Ρέα του να της στείλει δίπλα της τη Μαρίνα. Ο Πάνος θα προσπαθήσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι του και όταν τελικά ανακαλύψει και του μεταφέρει πως το ταξίδι του δεν θα έχει σύντομη επιστροφή, ταράζεται ολόκληρος και τα βάζει με όλους που δεν πρόλαβαν να στήσουν καρτέρι στη Μαρίνα.

Διατάζει να μάθουν τις κινήσεις του Αντώνη στη μεγάλη πόλη καθώς επίσης και τους ανθρώπους που συναντάει. Όταν σε βάθος χρόνου αρχίσει να καταστρώνει νέο σχέδιο για να βγάλει από τη μέση την αθώα Μαρίνα, θα νιώθει και πάλι ικανοποιημένος.

Η Αιμιλία θα προσπαθήσει να μιλήσει στον Αντώνη και να του επιστήσει την προσοχή σε ό,τι αφορά στον τρόπο που θα κινείται στην Αθήνα. Ο Αντώνης με τη σειρά του θα κάνει ό,τι μπορεί για να μη μεταδώσει την ανησυχία του στη γυναίκα της ζωής του αλλά να την κάνει να αισθανθεί όσο το δυνατόν πιο ευπρόσδεκτη στην Αθήνα, μια πόλη που δεν είχε ζήσει ξανά στο παρελθόν.

Στο πλευρό του Αντώνη θα είναι φυσικά -αν και εξ αποστάσεως- τόσο η Ντίνα όσο και ο Μύρωνας. Οι δύο πιστοί του υπάλληλοι θα έχουν «από κοντά» τον Ευθύμη και θα πληροφορούν τον Αντώνη για τα σχέδιά του, όσο και αν αυτά θέλουν να παραμένουν στους τέσσερις κλειστούς τοίχους του γραφείου του Ευθύμη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *