Παράδεισος Κυριών Spoiler: Το πολυκατάστημα χρεοκοπεί

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Το πολυκατάστημα χρεοκοπεί

Οι μέρες που έρχονται στον Παράδεισο των κυριών θα είναι πολύ δύσκολες καθώς το πολυκατάστημα είναι ένα βήμα πριν χρεοκοπήσει.Παράδεισος Κυριών Spoiler: Το πολυκατάστημα χρεοκοπεί

Η Βικτόρια, στον Παράδεισο των Κυριών, προσπαθεί να βρει ποιος κρύβεται πίσω από την ληστεία και υποψιάζεται τον Αποστόλη. Όμως, δεν έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να το αποδείξει. Όσο η Βικτόρια ψάχνει, ο Ζήσης μαθαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να συλληφθεί αυτός και προσπαθεί να κρυφτεί για να σώσει τον εαυτό του.

Ο Ντίνος από την άλλη, βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς συνειδητοποίει ότι τα χρήματα τελειώνουν και θα έρθουν δύσκολες μέρες. Έτσι, καταλαβαίνει ότι δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει τα χρέη του και θα πρέπει να ανακοινώσει το κλείσιμο του πολυκαταστήματος.

 

 

Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια να μαζεύει τους υπαλλήλους του πολυκαταστήματος και τους ανακοινώνει ότι η επιχείρηση χρεοκοπεί και θα περάσει στα χέρια των τοκογλύφων. Οι υπάλληλοι στο άκουσμα της είδησης αυτής ταράσσονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Τέλος, η Μιράντα είναι αυτή που θα ταραχθεί παραπάνω όταν μάθει ότι ο “Παράδεισος” χρεοκοπεί καθώς κινδυνεύει να μπει στην φυλακή με βαριές κατηγορίες για φόνο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *