Παγιδευμένοι: Στη φόρα το μυστικό του Αλέκου

Παγιδευμένοι: Στη φόρα το μυστικό του ΑλέκουΗ Υβόννη ξεδιπλώνεται ως χαρακτήρας στης συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι» απειλώντας τον Αλέκο στα ίσια.

Παγιδευμένοι: Στη φόρα το μυστικό του Αλέκου

Η Υβόννη όπως θα δούμε έχει απέναντι της έναν Αλέκο που της δηλώνει με απύθμενο θράσος ότι θα κλείσει στη φυλακή μια για πάντα την Άννα. Η Υβόννη όμως που δεν πιστεύει ότι η Άννα είναι η δολοφόνος του γιου της αντιδρά και του φωνάζει δυνατά πως δεν θα ανεχτεί άλλο τα βρώμικα σχέδια του. «Θέλεις να φορτώσεις το φόνο του γιού μας σε κάποιο αθώο. Όχι δεν θα στο επιτρέψω αυτή τη φορά», του λέει και παράλληλα του αποκαλύπτει ένα μυστικό που της είχε εκμυστηρευθεί ο Άγγελος.

Η Υβόννη κοιτάζει τον Αλέκο στα μάτια και του εξηγεί ότι ο Άγγελος της είχε αποκαλύψει μία υπόθεση όπου σκοτώθηκε μια ολόκληρη οικογένεια. «Μου είπε λοιπόν ο γιός μας ότι εσύ Αλέκο συγκάλυψες και πάλι την όλη υπόθεση. Αλλά ο γιός μας μου είπε επίσης και κάτι άλλο. Πως εσύ τους σκότωσες όλους».

Παγιδευμένοι: Στη φόρα το μυστικό του Αλέκου

Τα λόγια αυτά της Υβόννης εξοργίζουν τον Αλέκο ο οποίος στο πρόσωπο της γυναίκας του βλέπει ακόμη έναν εχθρό απέναντι του. «Εξαφανίσου από μπροστά μου τώρα» θα της πει νιώθοντας ένα σχοινί να σφίγγει όλο και περισσότερο το λαιμό του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *