Η Γη της Ελιάς: Μια μετακόμιση στην Αθήνα ανάβει φωτιές

Ένα ζευγάρι ετοιμάζεται για ένα μεγάλο ταξίδι, που θα κρατήσει. Μία μετακόμιση και ένα αντίο θα στοιχήσει σε ορισμένους πρωταγωνιστές της αγαπημένης μας σειράς. Ποιο ζευγάρι αποφασίζει να αφήσει την γη της ελιάς, για να μετακομίσει στην Αθήνα;

Μετά τον θάνατο του Κίμωνα, τίποτα δε θα είναι το ίδιο. Ο Δημοσθένης πηγαίνει στον Κωνσταντίνο και του ανακοινώνει πως θα κάνει τα πάντα, για να εκδικηθεί τον Κεφάλα. Είναι διατεθειμένος να ξεκινήσει έναν νέο πόλεμο εναντίον του, προκειμένου να πάρει το αίμα του πίσω.

Ο Κωνσταντίνος θορυβείται με όσα ακούει και συνειδητοποιεί πως το τέλος πλησιάζει. Η οργή του Δημοσθένη δε θα τους βγει σε καλό. Εάν εκείνος πυροβολήθηκε μία φορά και ο Κίμωνας σκοτώθηκε, τότε σίγουρα η αντεπίθεση θα είναι μεγαλύτερη.

Έτσι, τρομοκρατημένος, ζητά από την Ισμήνη να μετακομίσουν. Ο Κωνσταντίνος κοιτάζει την Ισμήνη στα μάτια και της ζητά να αφήσουν την γη της ελιάς και να φύγουν άμεσα στην Αθήνα!


Εκεί, της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα, για να την έχει ευτυχισμένη και πως η νέα τους ζωή θα είναι πιο άνετη και.. ασφαλής! Η Ισμήνη το σκέφτεται, σε αντίθεση με τον Λυκούργο, ο οποίος γίνεται έξαλλος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *