ΗΠΑ: Έκοψε το κεφάλι του εραστή της στη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού

ΗΠΑ: Έκοψε το κεφάλι του εραστή της στη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιούΗ 25χρονη από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ πρόκειται να δηλώσει αθώα λόγω παραφροσύνης για τη φερόμενη δολοφονία του 25χρονου φίλου της, τον Φεβρουάριο του 2022, κατά τη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού.

Ένα στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όταν μια γυναίκα αποκεφάλισε τον εραστή της και έβαλε το… κομμένο κεφάλι και το πέος του σε έναν κουβά, κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού γεμάτου ναρκωτικά.

Η Taylor Denise Schabusiness, 25 ετών, από το Ουισκόνσιν, πρόκειται να δηλώσει αθώα λόγω παραφροσύνης, για τη δολοφονία του Shad Thyrion, επίσης 25 ετών, τον Φεβρουάριο του 2022, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Mirror.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως πρώτου βαθμού, ακρωτηριασμό πτώματος και σεξουαλική επίθεση τρίτου βαθμού.

Πρόκειται να δικαστεί στις 23 Μαρτίου, αφού κατηγορήθηκε ότι αποκεφάλισε τον Thyrion κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού.

Το μακάβριο θέαμα που αντίκρισε η μητέρα του 25χρονου

Η μητέρα του θύματος βρήκε αργότερα το κεφάλι του σε έναν κουβά, στο σπίτι της στο Green Bay του Ουισκόνσιν.

Ωστόσο, οι δικηγόροι της Schabusiness υποστηρίζουν ότι δεν είναι διανοητικά ικανή να δικαστεί τον Μάρτιο, καθώς αδυνατεί να κατανοήσει τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί.

Διαβάστε Επίσης  Γεωργιάδης: Ο μη εμβολιασμός είναι ένας σπουδαίος λόγος για απόλυση – Κανένας περιορισμός για τους εμβολιασμένους

Χαρακτηριστικό είναι πως φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι «θα διασκεδάσουν προσπαθώντας να βρουν όλα τα όργανα» του θύματος, μετά τη σύλληψή της στις 23 Φεβρουαρίου του 2022.

Ανθρώπινα μέλη διασκορπισμένα στο βαν της δολοφόνου και στο σπίτι

Το φορτηγάκι της ερευνήθηκε και βρέθηκε ένα μαγειρικό σκεύος με ανθρώπινα υπολείμματα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης ένα «ανδρικό όργανο» στον κουβά, μαζί με πολλά μέλη του σώματος του 25χρονου διασκορπισμένα στο σπίτι.

Η Schabusiness και ο Thyrion έκαναν χρήση μεθαμφεταμίνης, πριν πάνε στο σπίτι της μητέρας του για ένα σεξουαλικό παιχνίδι σκλάβου, που περιελάμβανε και πολλά ναρκωτικά.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο Thyrion κακοποιήθηκε σεξουαλικά και διαμελίστηκε, καθώς πολλά μέλη του σώματός του εντοπίστηκαν στο σπίτι της μητέρας του και στο φορτηγάκι της δολοφόνου.

Είπε στην αστυνομία ότι συνέχισε να κάνει σεξ με το πτώμα

Ο αστυνομικός Alex Wanish του Green Bay δήλωσε ότι «παρατήρησε τον πλαστικό κουβά στο πάτωμα, με μια πετσέτα παραλίας πάνω από τον κουβά».

Μέσα στον κουβά βρέθηκε ένα κομμένο ανθρώπινο κεφάλι.

Η 25χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι συνέχισε να κάνει σεξ με το πτώμα του Thyrion, «επειδή το απολάμβανε».

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Τρίτη (26/3/2024 ) στην Αττική

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: «Η Schabusiness έκανε το σχόλιο ότι, κάποια στιγμή, όντως έγινε παρανοϊκή και ότι πίστευε ότι ήταν η ‘ντόπα’ που την έκανε έτσι».

Την έκριναν ικανή να δικαστεί

Η Schabusiness έχει υποβληθεί σε δύο αξιολογήσεις, που οδήγησαν τον δικαστή, Thomas Walsh, να αποφασίσει τον περασμένο Μάιο ότι είναι ικανή να δικαστεί.

Ωστόσο, η δικηγόρος της, Quinn Jolly, διαφώνησε και πιστεύει ότι η πελάτισσά της δεν είναι σε θέση να σταθεί στο εδώλιο.

Η ίδια δήλωσε: «Έχει νοσηλευτεί ψυχιατρικά πολλές φορές, έχει διαγνωστεί με διπολική και ψυχωτική διαταραχή. Αυτή μπορεί να ήταν μια από τις καλύτερες μέρες της, ωστόσο, είμαι έκπληκτη με το αποτέλεσμα αυτής της έκθεσης».

Παρ’ όλα αυτά, ο Matthew Seipel, ψυχολογικός εμπειρογνώμονας που διορίστηκε από το δικαστήριο, πιστεύει ότι η Schabusiness είναι ικανή να δικαστεί.

Η 25χρονη Schabusiness παραμένει προφυλακισμένη, ενώ της έχει επιβληθεί εγγύηση δύο εκατομμυρίων δολαρίων.

ΗΠΑ: Έκοψε το κεφάλι του εραστή της στη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *