Σασμός Spoiler: Ο Ευθύμης δολοφονεί τον Πάνο

Θυελλώδεις οι εξελίξεις στο «Σασμό» κι η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη όταν ο Ευθύμης δολοφονεί εν ψυχρώ τον Πάνο. Ο Φαρμάκης δε θα αργήσει να καταλάβει ότι το τσιράκι του τον πρόδωσε και θα πάρει την εκδίκησή του.

«Θεωρούσα πως είσαι το δεξί μου χέρι, όμως τελικά δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένα καρφί», του λέει ο Ευθύμης, σύμφωνα με το “Τηλεόραση” και τότε ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Μολονότι ο Πάνος προσπαθεί να του εξηγήσει ότι ποτέ δε θα τον πρόδιδε, ο Ευθύμης δεν πείθεται.

Τότε, η οργή τον κυριεύει και τον δολοφονεί. Μάλιστα, είναι η κατάλληλη στιγμή να φορτώσει τον φόνο αλλού. Το καλύτερο θύμα είναι ο Μαθιός. Έτσι, ο Ευθύμης στρατολογεί τον Βαγγέλη να φυτέψει το όπλο της δολοφονίας του Πάνου στο αυτοκίνητο του Μαθιού, όπως θα δούμε στο «Σασμό».

Οι αρχές δε θα αργήσουν να ανακαλύψουν τα στοιχεία και τότε ο Σταματάκης θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ενώπιον της δικαιοσύνης. Η Βασιλική κι η Καλλιόπη καταρρέουν, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κινδυνεύει να μπει ο Μαθιός στη φυλακή.

Ο Αντώνης θα αναλάβει δράση, αφού ξέρει ότι κάποιος άλλος κρύβεται πίσω από την αποτρόπαια πράξη. Τι θα κάνει; Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *