Σασμός: Ο Μαθιός φυλακή για έναν φόνο που δεν έκανε;

Σασμός: Ο Μαθιός φυλακή για έναν φόνο που δεν έκανε;

Σε νέες περιπέτειες θα μπλεχτεί ο Μαθιός στα νέα επεισόδια του «Σασμού», αφού θα κατηγορηθεί για έναν φόνο που δεν έχει διαπράξει. Ποιος προσπαθεί να τον παγιδεύσει;Σασμός: Ο Μαθιός φυλακή για έναν φόνο που δεν έκανε;

Ο λόγος φυσικά για τον Ευθύμη που τον έχει βάλει στο μάτι και θέλει με κάθε τρόπο να τον βγάλει από τη μέση. Ο Μαθιός έχει μπει στην αντεπίθεση κι έχει απειλήσει ευθέως τον Φαρμάκη, κάτι που τον εξοργίζει.

Ο Ευθύμης είναι ένας επικίνδυνος άντρας που θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κερδίσει αυτό που θέλει. Δεν θα αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο στα σχέδιά του κι αν χάσει κάποιος την εμπιστοσύνη του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του. Αυτό θα πάθει ο Πάνος, ο οποίος προδίδει το αφεντικό του.Σασμός: Ο Μαθιός φυλακή για έναν φόνο που δεν έκανε;

 

Όταν το αντιλαμβάνεται ο Ευθύμης λαμβάνει τα μέτρα του και τον σκοτώνει εν ψυχρώ. Έτσι, βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να φορτώσει τη δολοφονία στον Μαθιό φυτεύοντάς του το όπλο στο αμάξι. Ο Φαρμάκης διατάζει τον Βαγγέλη να προβεί σε αυτήν την ενέργεια κι εκείνος υπακούει.

Οι αρχές βρίσκουν το όπλο και τότε ο Μαθιός κινδυνεύει να μπει ξανά στη φυλακή, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Σασμού». Δύσκολα τα πράγματα για τους Σταματάκηδες, οι οποίοι θα κινήσουν γη και ουρανό για να αθωώσουν τον Μαθιό.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *