Σασμός Spoiler: Αντώνης και Μαρίνα εγκαταλείπουν την Κρήτη

Σασμός Spoiler: Αντώνης και Μαρίνα εγκαταλείπουν την ΚρήτηΚαταιγιστικές οι εξελίξεις στο «Σασμό» με τον Αντώνη και τη Μαρίνα να εγκαταλείπουν την Κρήτη και να πάνε στην Αθήνα. Η ζωή του αγαπημένου ζευγαριού ανατρέπεται από τη μία στιγμή στην άλλη και όλα έρχονται τούμπα.

Όλα ξεκινούν όταν ο Αντώνης ενημερώνεται ξαφνικά ότι πρέπει να φύγει άμεσα από το Ρέθυμνο για να υπηρετήσει στην Αθήνα. Ο Φραγκιαδάκης αιφνιδιάζεται, σύμφωνα με το MYtv, και δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Αμέσως ενημερώνει την αγαπημένη του, η οποία βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα.

Από τη μία, η Μαρίνα δε θέλει να εγκαταλείψει την κόρη της, ειδικά με όλα όσα γίνονται με τον Σταύρο, αλλά από την άλλη δε θέλει να αποχωριστεί τον αγαπημένο της. Παρόλα αυτά, μολονότι βασανίζεται αποφασίζει να τον ακολουθήσει. Έτσι, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Σασμού», ο Αντώνης κι η Μαρίνα ξεκινούν να μαζεύουν τα πράγματά τους και να διευθετήσουν όσες εκκρεμότητες έχουν αφήσει ανοιχτές.

Ο Αντώνης, όμως, μέχρι τελευταία στιγμή δε θα το αφήσει να περάσει έτσι και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αλλάξει αυτή η απόφαση, ενώ προσπαθεί να βρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την εντολή.

Πίσω απ’ όλα βρίσκεται η Αιμιλία, η οποία ανησυχεί για τη ζωή του Αντώνη μετά τις απειλές και τις δολοφονικές ενέργειες του Ευθύμη. Η Ξενάκη φοβάται ότι ο Φαρμάκης θα φτάσει μέχρι τα άκρα για να βγάλει από τη μέση τον Φραγκιαδάκη κι έτσι κίνησε τις ενέργειες για να φύγει το συντομότερο δυνατό ο Αντώνης από την Κρήτη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *