Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη παίρνει χάπια – Η Βασιλική καταρρέει

Ένα φρικτό γεγονός θα ανατρέψει τα δεδομένα. Η Ειρήνη θα καταρρεύσει στα χέρια της Βασιλικής, με αποτέλεσμα οι δύο ξαδέλφες να έρχονται κοντά, στην γη της ελιάς. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της νεαρής και την καταπίεση που δέχεται στο σπίτι.

Μη μπορώντας να σταθεί στα πόδια της και σίγουρη πως όλα πια έχουν τελειώσει, η Ειρήνη παίρνει χάπια για να αυτοκτονήσει. Κλείνεται στο σπίτι και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, παίρνοντας παυσίπονα.

Αμέσως μετά, η Ειρήνη τρέχει στο σπίτι της Βασιλικής και πέφτει στα πόδια της, στην γη της ελιάς. Η Βασιλική προσπαθεί να την σηκώσει, ουρλιάζει για βοήθεια και γρήγορα την μεταφέρουν στο νοσοκομείο..

Η Ασπασία και ο Δημοσθένης δε μπορούν να πιστέψουν στα αυτιά τους. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, θα σκάσει μία μεγαλύτερη βόμβα στο σπίτι τους.. Μόλις ο Κίμωνας πυροβοληθεί εν ψυχρώ, οι Καπερνάροι θα χάσουν το μυαλό τους. Η Ειρήνη, παρόλο που δεν είχε καλή σχέση με τον αδελφό της, δε θα αντέξει αυτό το τραγικό γεγονός. Η οικογένειά της διαλύθηκε..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *