Survivor Spoiler 10/1: Ποια ομάδα κερδίζει – Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος

Survivor Spoiler 10/1: Ποια ομάδα κερδίζει – Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιοςΤο παιχνίδι τώρα ξεκινά και οι ισορροπίες αρχίζουν να αλλάζουν. Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (10/1) την τρίτη ασυλία στο Survivor και ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση (Spoiler);

Οι παίκτες μπαίνουν ξανά στους στίβους μάχης! Η πρώτη ασυλία ολοκληρώθηκε με τους κόκκινους να παίρνουν τη νίκη και τους μπλε να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού για να αλληλοψηφιστούν. Ο πρώτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος, τον οποία ψήφισαν όλοι οι συμπαίκτες του.

Διαβάστε Επίσης  Σμύρνη μου Αγαπημένη: Το τρέιλερ της πρεμιέρας και οι μέρες προβολής

Στη δεύτερη ασυλία, οι μπλε πήραν το αίμα τους πίσω κι έτσι κέρδισαν τους κόκκινους, οι οποίοι ψήφισαν τον Κώστα Παπαδόπουλο. Σήμερα, λοιπόν, έρχεται η τρίτη ασυλία και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό.

Σύμφωνα με το Spoiler της “Super Katerina”, η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα σήμερα (10/1) στο Survivor είναι οι διάσημοι κι οι μπλε θα ψηφίσουν τον Τάκη Καραγκούνια ως τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Ποιοι τέσσερις βγήκαν χθες 9/1 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η κόκκινη ομάδα δε θα κάνει τη “χάρη” στους αντίπαλους κι έτσι θα βάλει τα δυνατά της για να πάνε ως θεατές στο αποψινό συμβούλιο. Τα αίματα θα ανάψουν στο συμβούλιο του νησιού, ενώ μία ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση θα φέρει τα πάνω κάτω.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *