Ερωτας φυγάς : Η Μαργέτα στηρίζει Μάρκο και Αλεξάνδρα

Ερωτας φυγάς : Η Μαργέτα στηρίζει Μάρκο και Αλεξάνδρα

Ερωτας φυγάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Μαργέτα στηρίζει Μάρκο και Αλεξάνδρα

 

H Αλεξάνδρα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην Κυρια. βλέπει τη ζωή της να κινείται σαν μαριονέτα από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες.

Φυσικά, πίσω από οτιδήποτε συμβαίνει, κρύβεται πρώτα η Μαριέττα και μετά ο γιος ο Ιάσωνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς έρωτας φυγάς, η Αλεξάνδρα μαθαίνει ότι ο Ιάσωνας έδωσε εντολή να κόψουν τα φρένα του αυτοκινήτου του παντοτινού αγαπημένο της Μάρκου.

Ετσι, χωρίς να χάνει χρόνο, παίρνει το παιδί και πήγαινει στο σπίτι του, με σκοπό να του αποκαλύψει την αλήθεια. Στο κατόπι της ο Ιάσωνας την διεκδικεί από το Μάρκο, που της παρέχει προστασία αλλά η κατάσταση δεν αργεί να καταλήξει ακόμη μία φορά σε Εμπόλεμη ζώνη.

Γρήγορα η Μαριέττα ενημερώνεται για τις παραπάνω εξελίξεις και αναλαμβάνει δράση. Συγκεκριμένα φυλακίζει πλέον οριστικά την Αλεξάνδρα ενώ Ιάσωνας παίρνει το μωρό της και το κρύβει. Στο μεταξύ η Ρηνιώ κρυφακούει και μαθαίνει που έχει κρύψει το μωρό ο άντρας και της το λέει.

Οι δύο γυναίκες ξεκινάνε να πάνε να το βρουν άλλο Ιάσωνας τις προλαβαίνει. Ομως δεν αρκείται μόνο σε αυτό. Μαζεύει τα πράγματα του μωρού από το σπίτι και λέει στην Αλεξάνδρα ότι το έχει στείλει εκτός Ελλάδας .Εκτοτε η γυναίκα ξεπερνάει τα όρια της .

Γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στο Μάρκο και το δίνει στην Ρηνιω για να το πάει. Εκείνη το δίνει στον Ταχυδρόμο που το αφήνει έξω απ’ το σπίτι του αλλά δε φτάνει ποτέ στα χέρια του. Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα κλειδώνεται στο δωμάτιο της νταντάς και κόβει τις φλέβες της, ενώ η Μαριέττα αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά ,ζητά την βοήθεια της Γεωργίας και του Στρατή οποίοι παραβιάζουν την πόρτα και την βρίσκουν μέσα στα αίματα.

Στη συνέχεια ο άντρας φέρνει το νοσοκομείο το γιατρό Μπαξεβάνη όποιος σταματάει την αιμορραγία αλλά λέει στην γαιοκτήμονα πως πρέπει να κλείσουν την Αλεξάνδρα στο ψυχιατρείο όπως και γίνεται

Η Μαργέτα δεν μπορεί να πιστέψει πως τα πράγματα έχουν φτάσει σε αυτό τη σημείο και κάποια στιγμή , θα στηρίξει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα. Περισσότερα σε λίγες ημέρες

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *