Ο παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης τσακίζει την Αμαλία

Ο παράδεισος των κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Αποστόλης τσακίζει την Αμαλία

Η ληστεία η οποία θα γίνει στον Παράδεισο θα φέρει τα άνω κάτω τόσο στον Ντίνο όσο και σε άλλους ήρωες. Ο ληστής μπαίνει στο κατάστημα αφήνοντας άναυδους τους παρευρισκόμενους. Όμως ενώ η ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη τα πράγματα δε πηγαίνουν για τον ληστή όπως τα περίμενε και έχει σχεδιάσει.Ο παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης τσακίζει την Αμαλία

Θα έχουμε ανατροπές αλλά και συγκρούσεις που επηρεάζουν όλους όσους βρίσκονται παγιδευμένοι εκεί. Μάλιστα κάποιοι από αυτοί κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και τη ζωή τους. Η Σύρμω δεν αντέχει από όλα όσα γίνονται και καταρρέει.

Από την άλλη η Όλγα φαίνεται ότι βλέπει μπροστά της για πρώτη φορά την αλήθεια πίσω από το κτίριο του Παραδείσου και μένει έκπληκτη από το μυστικό.

 

 

Ο Αποστόλης ταράσσει την Αμαλία με αυτά που της λέει με την κοπέλα να σκέφτεται σοβαρά όσα τις αναφέρει. Ταυτόχρονα ο Άγης βγάζει την Αμαλία εκτός εαυτού σε σημείο που αναγκάζεται να τον απειλήσει ανοιχτά προκειμένου να συμμορφωθεί.

Η Βικτώρια ζητάει από τον Χριστόφορο να της κάνει μία χάρη όμως εκείνος το αρνείται. Μία απρόσμενη επισκέψη στο γραφείο του φέρνει την Βικτώρια σε δύσκολη θέση. Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος παρασέρνεται προς κάτι το οποίο δε πίστευε ποτέ ότι θα ακολουθήσει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *