Η Γη της Ελιάς: Θα παντρευτούν ο Κίμωνας κι η Δήμητρα;

Η Γη της Ελιάς: Θα παντρευτούν ο Κίμωνας κι η Δήμητρα;

Ο Κίμωνας κι η Δήμητρα είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια στη «γη της ελιάς». Θα παντρευτούν στα νέα επεισόδια;Η Γη της Ελιάς: Θα παντρευτούν ο Κίμωνας κι η Δήμητρα;

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δούμε ο Κίμωνας θα κάνει πρόταση γάμου στη Δήμητρα, αλλά η απάντησή της θα είναι διαφορετική από εκείνη που περιμένει. Λίγο πριν της ζητήσει να παντρευτούν, ο Κίμωνας θα έρθει σε τεράστια σύγκρουση με τον πατέρα του, ο οποίος του ζητάει να χωρίσει με την αστυνομικίνα. «Όχι μόνο δεν χωρίζω, αλλά σκοπεύω να την παντρευτώ», του φωνάζει κι ο Δημοσθένης μένει με ανοιχτό το στόμα.

Έτσι, κάνει την επιθυμία του πράξη και πηγαίνει ένα μονόπετρο στην κοπέλα του. «Να στο φορέσω ή να το πετάξω στη θάλασσα;» της λέει, αλλά δεν είναι έτοιμος για την ειλικρινή της απάντηση.

 

Ο Κίμωνας που κάνει πρόταση γάμου στη Δήμητρα

«Καλύτερα πέτα το στη θάλασσα», απαντάει η Δήμητρα στον Κίμωνα δίνοντάς του τη χαριστική βολή, όπως θα δούμε στη «γη της ελιάς».

Ο Κίμωνας βιάζεται να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπά, αλλά η Δήμητρα δε θέλει να κάνει παράτολμες ενέργειες κι έτσι του ρίχνει άκυρο. Αυτό κοστίζει στον νεαρό Καπερνάρο, ο οποίος με θλίψη αποδέχεται την απάντησή της. Τι θα συμβεί στη συνέχεια με το ζευγάρι;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *